Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 bojanm
Bomo letos tudi darovali kri?
Tema se še ni odprla kot prejšnja leta,ko je to organiziral Aleš.
Ring,ring.....Aleš...halo...se slišimo...halo
Predzadnji teden Decembra,pred 25.,se mi zdi primeren termin.
Smo za,bo kaj darovalcev!?
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:Mogoče naslednje leto. :wink:

Jaz pa mogoče v naslednjem življenju, pri meni se zdaj počasi spet začenja bitka za normalno krvno sliko. Brez pomoči kemije. Me zanima, za koliko časa.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni napisal/-a:
spela* napisal/-a:Mogoče naslednje leto. :wink:

Jaz pa mogoče v naslednjem življenju, pri meni se zdaj počasi spet začenja bitka za normalno krvno sliko. Brez pomoči kemije. Me zanima, za koliko časa.

prehrana?
tudi jaz mogoče v naslednjem življenju...
Uporabniški avatar
 vencelj
Pred novim letom imam namen iti na krvodajalsko, če bo to organizirano in ustrezen datum, bom tam. Ta petek mi je malo preveč na horuk, pa še slabo vreme obetajo do konca tedna in je lahko problem s prometom. Raje bi v dneh pred božičem.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jaz grem na krvodajalsko v petek 10.12 in bom tam med 7.15 in 7.30. Pride tudi Janika.

Če je še kakšen interesent za ta termin, se tukaj prijavite. Bomo potem še kakšno rekli pa kofetka spili :D

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 muc
Zdej ne vem kolk ste bili že kaj pridni oz. se še dogovarjate termin za krvodajalsko,
sem se vam hotel priključit ampak so me danes klicali, ker je menda pomankanje krvi,
zato vabilo vsem, ki imate namen to storiti...zdej je pravi čas :wink: ...se vidmo :D
Uporabniški avatar
 ales
Me nekaj časa ni bilo v SLO, še dlje na TFju..
Torej, ustaljena (vsaj) trojica kranjčanov gre na krvodajalsko zadnja leta že tradicionalno v tednu med božičem in silvestrovim. Letos smo tako določili termin v torek, 28.12. tam nekje okoli desete ure. Damo kri, mal jim spraznemo zaloge sendvičev, potem pa počasi na obhod po Ljubljani. Najprej Patric's(če bo odprt), potem Sarajevo 84, zaključek nabrž v Cuty Sarku.

Se vidimo na Šlajmerjevi v torek, 28.12. od desete ure dalje!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA