prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Nadaljujmo zaslišanje...
3- kaj pa uporaba v notranjih prostoih? koliko ti je pomemben podatek o pretečenih kliometrih na tekaški stezi?
4- ali še vedno rabiš (približen) podatek o prehojenih desetinah metrov po trgovinah? S koikšno natančnostjo? Na 100m, na 0.1 km, na 1 km? ---> približna ocena s pedometrom ali še bolje z aproksimacijo dimenzij v trgovini...
@matej712, :D dobro si to opazil in imaš prav, ampak... To ni bila moja ideja... :P Kar poglej začetek teme. ;)
(steze sicer merijo tako utrip kot dolžino...) Ampak na željo naše forumašice... :)
Sicer pa tisti merilniki kdaj crknejo, pa še še kompletno prehojeno razdaljo v od avta po telovadnici do bifeja tako lahko zmeriš... :lol:
ja. moja steza meri razdaljo. utrip tudi, amapk sklepam, da kaže narobe! ali pa je tista v fitnesu kazala narobe. to bom šele zdaj lahko preverila.
tudi porabljene kalorije kaže... samo ne vem na podlagi česa?! kajti... če se niti enkrat v pol ure ne dotaknem senzorja, poleg tega ne morem nikamor vpisat višine, teže, spola... na podlagi česa potem zaboga računa kalorije?

tako... drugače pa sem se odločila in kupila polar ft60f s flowlink-om za slabih 144€ (v trgovini z računom in garancijo, ura je bila neaktivirana). ko pa bo čas za naravo, pa si lahko umislim še g1 ali s1. to pa se bomo odločal kasneje, ko bomo videli kako in kaj.

pa HVALA vsem za pomoč in nasvete!
Te kalorije so neko povprečje, jaz si vzamem cifro 1000kcal, če to cifro dosežem na trening sem dosti pretekel/prehodil, ne tečem po ravnini, ampak izključno po sredogorju, zna enkrat bit srčni utrip 55 drugič pa 85% povprečje tam 70% ... enkrat sem jo vzel s seboj v gore pa mi je nabilo 8000kcal :lol: ...ali pa ko sem hujšal v 2 urah hoje 1800kcal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA