Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hoj,

vsi, ki bi želeli prispevati za dober namen in vas v četrtek, 23. decembra ne bo na teku, lahko svoje prispevke nakažete na društveni TRR:

ŠD ŠPiC Ljubljana
Polanškova 6
1231 Ljubljana Črnuče
TRR SI56 6100 0000 1930 162 (Delavska hranilnica)
Namen: Božičkov tek namen

Namesto besede namen napišite HORJUL ali NOSKI. Lahko me tudi obvestite na emajl ervin@lemark.si - hvala!!!
Dober večer,

pišem, da ne pozabimo, da smo v četrtek popoldne dogovorjeni v Tivoliju na Božičkovem teku :)

če ima kdo doma plastične zamaške ali stare tonerje, naj jih prinese s seboj in preda meni. z veseljem jih bom prevzel in predal naprej. hvala!

vremenska napoved za četrtek je sicer bolj mokra. upam, da ne drži :)
Maži, hvala :)

ponavljam pomembne točke:

1. tek je samoorganiziran
2. oblecite se vremenu primerno - če bo sreča, ne bomo (preveč) mokri
3. čelna svetilka je obvezna oprema - ali pa spremljevalec/ka s čelko :)
4. zbiramo sredstva za Rdeče noske in Zavetišče Horjul - po teku
5. če kdo ne more priti na tek in bi rad pomagal, naj nakaže svoj prispevek na TRR društva - zapisan v prejšnjih sporočilih
6. zbiramo tudi plastične zamaške in rabljene tonerje - pri meni po teku
7. se vidimo :D :D :D

HVALA!!!
Uf .. trema dela svoje .. a vseeno korajža velja...
NAMREČ imam "ENO" VPRAŠANJE...(upam...da se najde duša in pove svoje mnenje...)
Sem čisto frišna v tekaških vodah...ZAČETNICA...ki je sicer že zmogla s svojim polžjim :oops: tempom preteči 10km...
Cilj vseh "hudih" priprav mi je bil
ravno ta Božičkov tek... :oops:
In zdaj vprašanje...
Glede na to, da so tu sami-same prekaljene duše na tem področju me zanima vaše mnenje..
ali je ta trasa primerna za ZAČETNE DUŠE V SUPERGAH, ki nima ravno rosnega EMŠA :) ???
Trase namreč ne poznam, teka v skupini še manj, nimam nobene spremljevalne duše, ki bi me pobirala tam po potki :lol:
No imam pa lučko, pa voljo tudi..pa VELIKO TREMO seveda ..)..
KAJ PRAVITE...?? Vsi komentarji dobrodošli...saj zato tudi pošem... :)

Ja...ne znam na brzino napisat bistva....se opravičujem, če vam smetila po forumu...

PA SREČNO VSEM...KJEKOLI ŽE VAS POTI VODIJO.. :wink:
Ojla Mavrica,

Vsekakor dobrodošla, trasa je enostavno pot na Rožnik iz Tivolija in potem do ''Čada'' in nazaj v Tivoli... Glede na to, da je sneg že praktično skopnel, bo večji problem dež ali blato na par odsekih... Torej edini problem za superge je to da ti bodo premočile... Kar se pa tempa tiče - se vedno najde kakšna ''metla'' na koncu - tako da pridemo sigurno vsi na cilj! (pa tudi razdalja je krajša kot 10km)
Nazadnje spremenil mazi, dne 23 Dec 2010, 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Mavrica, ni panike!

ti kar pridi in gremo skupaj na pot okoli Rožnika. nekdo od nas se bo držal zadaj, da se ne izgubimo. v klanec bomo hodili, ker se nam ne bo nikamor mudilo. krog okoli Šišenskega hriba lahko tudi preskočimo. torej ... dobrodošla :)

upam, da ne zameriš, ker bo letos Božičkov tek brez dodatnih fanfar. le tek, pohod, druženje in veliko dobre volje.
:D :D ..
hvala hvala.....za tako hiter vzpodbuden odgovor...
Sem nekaj podobnega še kako rabila... in
ne rabim prav nobenega protokola .... le dobro voljo okoli...
in tisto,
da se ne izgubim kje...da pridem vsaj do petka popoldan domov, ko se bo pekla potica :lol:

hvala....pridem, pa ne glede kaj pada iz neba ..
Uf..zdaj bo šlo pa zares :oops: :D
LP..
Saj vem da je na vrhu...
ero napisal/-a:Vabimo vas na Božičkov tek Tekaškega foruma, ki bo 23. decembra 2010 ob 18. uri v ljubljanskem Tivoliju. program: 18:00 zbor na ploščadi nad bazenom 18:15 začetek teka in pohoda 19:15 analiza v Aquatici in zbiranje sredstev za Rdeče noske in Zavetišče Horjul izvedba: odločili smo se, da letos tek 'samoorganiziramo', kar na kratko pomeni, da je to le druženje skupine tekačev in pohodnikov - brez startnine, vrečk, česarkoli. proga je klasična, lahko pa se med tekom in pohodom premislimo pred začetkom bomo potek proge tudi na glas razložili obvezna oprema: naglavna lučka, razmeram primerna obleka in obutev dobrodelni prispevek: po teku bomo ob analizi zbirali vaše prispevke za Rdeče noske in Zavetišče Horjul. Predlagamo 5 € po osebi, lahko pa prispevate tudi več Vidimo se v četrtek, 23.12.2010 popoldne v Tivoliju.

;)
Kaj pa pohod na 2 km, ali je kaj kandidatov?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA