Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zaenkrat še ne rečem ne, morda pa res pripeljem nadomestno osebo, če bom popolnoma negibljiv. Upanje ne umre niti po smrti :D
Uporabniški avatar
 tae
Polonca, žal mi je, da te ne bo z nami. Za nedeljsko Medeo ni ovir, smučarskih tekem pa res nisem pregledal.

Zdravkec, pa ja ne boš sedaj scagal.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a: Zaenkrat še ne rečem ne, morda pa res pripeljem nadomestno osebo, če bom popolnoma negibljiv. Upanje ne umre niti po smrti :D

Imam sicer potrjeno nadomestno osebico in upam, da mi v sredo dobro uspe operacija ex, od katere bo odvisna moja gibljivost :D
Ni, da ne bi bilo, pa četudi kaj manjka :D
Uporabniški avatar
 tae
Ali želite, da vam "tekmovalne" vaje predstavim, ali naj slednje ostanejo skrivnost?

Klatež, ali bi vseeno prišel vsaj fotkati?
Uporabniški avatar
 Cormi
tae napisal/-a:Ali želite, da vam "tekmovalne" vaje predstavim, ali naj slednje ostanejo skrivnost?

Naj ostanejo skrivnost, da si ne premislimo :wink:
Uporabniški avatar
 tae
- Program vseh "tekmovalnih" vaj je sestavljen.
- Splošna moja lastna načela gibčnosti so za vas pripravljena.

Se oglasim po reklamah, mislim drugo leto. :D
 Mzungu40
Tudi meni datum ustreza, razen tega, da je to že zelo kmalu, jaz pa nič ne treniram :( ... Bom pa po vsej verjetnosti rabila prevoz. Gre kdo s Štajerskega konca?
Uporabniški avatar
 tae
Novo leto je tu. Do dogodka pa še 12 dni.

Nikar se ne sekirajte, če nič ne vadite. Naj še enkrat povdarim, da zadevo jemljite, kot družabni dogodek in ne neko resno tekmovanje.

Če je cooperjev test nek pokazatelj kondicijske pripravljenosti, bo TF tekmovanje v gibčnosti, pokazatelj vaše splošne gibčnosti.
Uporabniški avatar
 tae
Ker ni kakšnega pretiranega dodatnega zanimanja, se bom javil le še en dan pred dogodkom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA