Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kdor čaka, dočaka :!:
Najprej poročilce: je padla odločitev, da grem na Jošta...pa ne tekmovat. Je na ligi itaq dobra družba, jih grem mal pogledat, pa še sebe mal zmigat: na vrh ja grem, izven konkurence, sam zase.
Pa se je splačalo: debata z znanci pred štartom, par fotk...potem mi je večina hitro izginila iz vidnega polja. Jaz za njimi, po Sodarjevi, a so bili najhitrejši na vrhu že pred mano. Jošt je bil danes v megli, okrog nule, novozapadlih par cm je pa poskrbelo za zimski vtis. So jo pa zaradi tega tekači res prav hitro ubrali nazaj v dolino.
PS1.) :arrow: nekaj se napleta o mohorjevem podaljšku čez 14 dni (milk opcija);
PS2.) :arrow: blizu 30 fotk (saj niti ne vem točno) sem dodal v album k ostalim s Kranjske zimske tekaške lige: http://www.mojalbum.com/vencelj1/kranjs ... ga-2010-11
PS3.) :arrow: kako že...aja, Krvavec po novem letu, takoj na praznično nedeljo :!:

LP, vencelj
jutri pa plaža :D danes na krvavcu prelepo-sonce,vroče,ležalniki :drink jutri pa upam podobno,samo bolj vroče. proga kopna,malo ledu takoj na začetku,nekaj metrov tudi v zgornjem delu,vendar se temu da izogniti,tako da lahko uporabite celo letne gume.zgoraj pa zasnežena avtocesta.nekaj težav zna biti s parkingom,zato pravočasno od doma.za vse,ki bi se navzdol peljali, zbor pri zg.postaji gondole (skupinski sponzorski prevoz RTC) lp ju
9. kolo Kranjske zimske tekaške lige nas bo v nedeljo vodilo od vznožja Jošta, po asfaltu in makedamu do vrha Mohorja. Tokrat bo celotna trasa povsem kopna (za razliko od 4. kola, ko smo gazili pol metra puhca) in temperature povsem sprejemljive, tako, da partizani in ostali tekači vabljeni na prvih 10 km poti proti Dražgošam. Pravi borci pa tek lahko podaljšate do Dražgoškega spomenika, ostali pa bomo odtekl le še povratnih 10 km do avtomobilov.
Klem.co napisal/-a:9. kolo Kranjske zimske tekaške lige nas bo v nedeljo vodilo od vznožja Jošta, po asfaltu in makedamu do vrha Mohorja. Tokrat bo celotna trasa povsem kopna (za razliko od 4. kola, ko smo gazili pol metra puhca) in temperature povsem sprejemljive, tako, da partizani in ostali tekači vabljeni na prvih 10 km poti proti Dražgošam. Pravi borci pa tek lahko podaljšate do Dražgoškega spomenika, ostali pa bomo odtekl le še povratnih 10 km do avtomobilov.

...se vidimo v Dražgošah :wink: :wink:

LP, vencelj
Ja ni kaj, dobra in hitra trasa, prav tako hiter Božič glede objave rezultatov. Kalan in Rok sta jo celo malo podaljšala, drugače bi bil rekord še vsaj za dve minuti boljši. Naslednje kolo okoli brda pa se bosta ograje držala in ne bo panike, da bi traso kaj podaljšala. Se vidimo na Brdu
No, za tiste, ki ste dvomili, da moja sestra sploh obstaja, mislim, da naju je bila cela trasa polna, sta prišli dve Primorki na Gorenjsko zganjat turizem, mušnica sploh prvič, za vsak slučaj sem jo pobrala že pri Dežmanu, drugače bi še zdaj iskala parking ob vznožju Jošta. No, prijetno, kar se mene tiče, bom gladko priznala, da mi je pasalo iti tako lepo turistično usklajeno lagano sportski čvekajoče in navijoče za vse mimotekajoče je prav hitro minilo. Pohodniki so bili tudi dodatno razvedrilo.
Aja, fotke na mobiču so za v koš, kaj čmo, če ste bili pa prehitri. In sem jo že uspela nahecati, da pride še kdaj. Sister attack zgleda drugače kot Božičeva ofenziva, ampak se splača... :laola
Aja, preden kdo spet vpraša, kje je bil MT, je mahal s Šmarjetne, ni čepel doma za piskri :wink: In popoldne me je še na Stari Ljubelj peljal. :clap:
Tokrat smo pa fajn šibali :clap:

Razmere sicer niso bile idealne, a vseeno ni bilo primerjave s prvim Mohorjem - sam sem tekel 18 minut hitreje!!! Prejšnjič sem se res bolj opotekal, kot tekel :lol:

Kako kaže skupni vrstni red v svetovnem pokalu?
Loni napisal/-a: Sister attack zgleda drugače kot Božičeva ofenziva

To še ni nič! Glej, kaj delajo Udoviči :)
Loni napisal/-a:Aja, preden kdo spet vpraša, kje je bil MT, je mahal s Šmarjetne, ni čepel doma za piskri.In popoldne me je še na Stari Ljubelj peljal.

Aha! :D
gazi napisal/-a:Kako kaže skupni vrstni red v svetovnem pokalu?

Ravno za rep loviš prvo jakostno skupino! FIS točke so pa slabe! :lol:
https://docs.google.com/#folders/folder ... g3Y2Y0M2Vi
hiter za vse je bil zadnji MOHOR, za vodilna tomaža in roka celo prehiter :( vrstni red na vrhu se menja iz tedna v teden,bolj pod kontrolo je tam na sredini lestvice :D .še okrog BRDA,potem pa zadnji krog lige.res dobra družba se zbira ob nedeljah in upam,da tako ostane LP ju
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA