prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes je bilo super. Prišlo nas je 7, zamujali s štartom (vprašajte Bernardo, zakaj). Na srečo smo se lahko pogreli v Marjaninem avtomobilu, drugače bi zmrznili. Edino ne vem, s katero "smrečico" bo zdaj odišavila avto, ker sem smrdel od švica :oops: Hvala ROSI64 za pijačo, pa tudi vsem za družbo. Minilo je (pre)hitro.
Še ne PST odtekli v dobri družbi. :D

Vsak PST je nekaj posebnega in tudi ta je bil:
:arrow: v naši družbi smo gostili Bernardo :D in mislim, da se je že zastrupila s teki po PST-ju :lol:
:arrow: zajc se je prelevil v polžjo sekcijo :clap: in z nami odlaufal polovico poti na izi. No malo težko je to počel, zato je vsake toliko časa laufal gor in dol po PST-ju,a mislim, da 50 km ni nabral :wink:
:arrow: še dobro, da se je Mojca :idea: zmenila, da jo pride Marjana iskat, ker drugače,.... no sem imel občutke, da bi Marjana kar doma ostala :lol:
:arrow: spoznali smo Barbaro, ki kot kaže bo tudi še prišla, tudi ona je dobila dozo strupa po imenu PST :lol:

Skratka bilo je lepo in super. :laola Hvala vsem za družbo. :clap: Tudi ANA in LIZA je bila tokrat. :D

In če sem prav zasledil, bo naslednji PST tudi že kmalu. :wink:

Torej ne pozabite prebirat te teme, da vam slučajno kaj ne uide. :D
Ja, res smo uživali :D …tko kot vedno po PSTju. Čez Golovec lepo počasi z nekaj hoje…potem pa je tale pogovorni tempo zame ratal bolj "poslušalni" :wink: Ampak sem zadovoljna, da sem mu sploh lahko sledila. Mi je pa pobralo kar precej moči, tako da sem idejo, da odtečem po polovički še do doma, že nekje okrog Livade odmislila. Hvala vsem za prijetno družbo ter Marjani in Rosiju za prevoz in ... :clap:
:laola
mojculja napisal/-a:Aja...2.1.naslednjega leta, predvidoma ob isti uri, mesto štarta še dorečemo...odtečemo polovičko (+?), potem pa...no ja, podrobnosti sledijo :--

Se mi je zdelo, da sem nekaj zasledil na to temo. :lol:
ROSI64 napisal/-a:
mojculja napisal/-a:Aja...2.1.naslednjega leta, predvidoma ob isti uri, mesto štarta še dorečemo...odtečemo polovičko (+?), potem pa...no ja, podrobnosti sledijo :--

Se mi je zdelo, da sem nekaj zasledil na to temo. :lol:

Podrobnosti? Hm, ja, no, saj bo, no :lol:

Bila na analizi PST-jevcev, basala sem se z belo vročo čokolado, njami, bo treba ponoviti naslednji teden, ker sem imela skomine, seveda po odlični družbi (TF/PST-jevci in vroča čokolada :mrgreen: )
Ampak to je že drugo leto, kenede..., no, za ene še letos...
A ja, kaj bomo ponavljali?
No jaz sem pa imela svojo PST progo,od doma Domžale-Zaboršt,ob Kamniški Bistrici,do Kamnika,pa po progi na Žale,s zgubila in pristala v Košičah,še dobro,da poznam tisti konec in da sem vedela v katero smer teč proti Kamniku in ne Krvavcu in nazaj domov,moja ura je kazala 27km. Je pasal po obilni hrani in pijači,saj kakih 30dag izgubiti! Lep pozdrav! No glede na to,da je bila Bernarda z Vami,pa mi je žal da nisem prišla,a vidim,da je sam en kandidat tekel celo progo! :laola
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA