- 25 Dec 2010, 21:13
Današnje lige se je udeležilo cca 33-35 tekačev, tekačic in pohodnikov. V moški kategoriji je ponovno pokazal, da z njim ni dobro češenj zobat, Lado Kveder s časom 20:11, pri ženskah je bila prva Fani Alpner s časom 30:19, pri otrocih pa je ponovno prevladoval Uroš Čirovič s časom 28:20.
Današnji pomembni član oz. štarter je bil Bojan Galin (boksar):

Kdo je Bojan?
Bojan je vsem poznan kot boksar, saj je življenje posvetil boksu kot tekmovalec in kasneje kot trener. Je zelo dober športnik, saj je kljub poškodbam še vedno zelo aktiven. Zelo rad kolesari, hodi v hribe, teče... njegova največja strast pa je seveda "vreča"
.
Ker pa boks zahteva tudi kondicijo, je bil Bojan zelo dober tekač. Pred leti pa je imel poškodbe kolen in gležnjev, zato je moral tek opustiti, toda še vedno zelo rad poteče, kolikor mu kolena dopuščajo.
Še skupinska fotografija:

PS: Zelo pa sem vesel vedno novih obrazov, danes so to bili: brata Markuš Rok in Klemen-KGT Papež ter gorski kolesar Domen Vogrin
VREME: Deževno!!
Predstavil sem termo BIDON, ki ga ligaši še vedno dobijo pri meni po akcijski ceni 10€.

Bidoni so raznobarvni, njihov volumen je 600ml in 720ml.

Današnji pomembni član oz. štarter je bil Bojan Galin (boksar):

Kdo je Bojan?
Bojan je vsem poznan kot boksar, saj je življenje posvetil boksu kot tekmovalec in kasneje kot trener. Je zelo dober športnik, saj je kljub poškodbam še vedno zelo aktiven. Zelo rad kolesari, hodi v hribe, teče... njegova največja strast pa je seveda "vreča"

Ker pa boks zahteva tudi kondicijo, je bil Bojan zelo dober tekač. Pred leti pa je imel poškodbe kolen in gležnjev, zato je moral tek opustiti, toda še vedno zelo rad poteče, kolikor mu kolena dopuščajo.

Še skupinska fotografija:

PS: Zelo pa sem vesel vedno novih obrazov, danes so to bili: brata Markuš Rok in Klemen-KGT Papež ter gorski kolesar Domen Vogrin

VREME: Deževno!!
Predstavil sem termo BIDON, ki ga ligaši še vedno dobijo pri meni po akcijski ceni 10€.

Bidoni so raznobarvni, njihov volumen je 600ml in 720ml.