prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Današnje lige se je udeležilo cca 33-35 tekačev, tekačic in pohodnikov. V moški kategoriji je ponovno pokazal, da z njim ni dobro češenj zobat, Lado Kveder s časom 20:11, pri ženskah je bila prva Fani Alpner s časom 30:19, pri otrocih pa je ponovno prevladoval Uroš Čirovič s časom 28:20. :clap:

Današnji pomembni član oz. štarter je bil Bojan Galin (boksar):
Slika
Kdo je Bojan?
Bojan je vsem poznan kot boksar, saj je življenje posvetil boksu kot tekmovalec in kasneje kot trener. Je zelo dober športnik, saj je kljub poškodbam še vedno zelo aktiven. Zelo rad kolesari, hodi v hribe, teče... njegova največja strast pa je seveda "vreča" :D .
Ker pa boks zahteva tudi kondicijo, je bil Bojan zelo dober tekač. Pred leti pa je imel poškodbe kolen in gležnjev, zato je moral tek opustiti, toda še vedno zelo rad poteče, kolikor mu kolena dopuščajo. :clap: :clap:

Še skupinska fotografija:
Slika
PS: Zelo pa sem vesel vedno novih obrazov, danes so to bili: brata Markuš Rok in Klemen-KGT Papež ter gorski kolesar Domen Vogrin :laola
VREME: Deževno!!
Predstavil sem termo BIDON, ki ga ligaši še vedno dobijo pri meni po akcijski ceni 10€.
Slika
Bidoni so raznobarvni, njihov volumen je 600ml in 720ml.
Oh Miha, to ti pa res ni treba biti nerodno. Mislim, da je že vsak imel kdaj 100% zmenjeno zadevo, pa je nekaj vmes prišlo in ga pač ni bilo, prideš, ne prideš, pač odvisno od časa, razumljivo :wink:
Se pa že veselim, naslednjega videnja na ligi, pa ne pozabi na Obija :twisted:
Ker so redke frej sobote, jutri (drug let) pridem, če bo treba tud po štirih :shock:

Drgač pa SREČNO 2011 :laola
Hojla
Najprej vsem skupaj srečno,zdravo in uspešno novo leto 2011 :hehe:
Jutri skoraj zagotovo pridem pa čeprav nisem še čisto popolnoma zdrav,bo šlo pa bol na izi :? .Dolgo vas že nisem videl zato bi bil greh,če bi zopet mankal.
lp. OLSON :piti:
Danes podaljšala mojo zimsko ligo do Jarškega doma na Mali planini. Bilo je jasno in zato topleje kot v zamegleni dolini. :D
Gor sem šla po lovski poti mimo Kisovca. Čeprav iz doline zgledajo južna pobočja Velike planine popolnoma kopna, ni čisto tako. Nekajkrat je steza zasuta z jeziki zbitega splazenega snega. In ker je sonce že ogrelo strmino, se je v dolino sem ter tja zakotalil kakšen večji kamen.
Vračala sem se čez Pasje pečine. Pot ni poledenela, ta male derezice pa vseeno prav pridejo.
Srečala sem veliko sonca željnih planincev.
Vsem srečno novo leto, E.
Današnje "novoletno utrujene :piti: " lige, se je udeležilo 23-25 željnih "po izgubi mačka :bum: :twisted: " tekačev oz pohodnikov.
Današnje zmaga je odšla v roke Metoda Bregarja s časom 20:20, pri ženskah pa je z odličnim časom 25:17 zopet blestela Jana Strahinič.
Ker pa je bila nocoj zelooo dolga noč, so se morali otroci malo naspati in tako na ligi ni bilo nobenega tekmovalca do 15 let.
Današnji štarter je bil Zvone Kemperl.
Slika
Kdo je Zvone:
Zvone Kemperl je bil predsednik Športnega društva Tuhinj (ŠDT) od leta 1987 do 1997. V desetih letih vodenja društva je pomembno prispeval k razvoju športa v KS Tuhinj.
Več o njem:
http://www.sd-tuhinj.net/vsebina.php?type=1&ID=458

Ko je ZVONE KEMPERL prejel bronasto občinsko priznanje...
Slika

Slika
Le zakaj tako kisli obrazi :lol: :lol: :lol: :--
Vreme: Sončno, toda zeloo mrzlo.
Kljub slabemu vremenu se nas je zbralo 44 ligašev in ligašic. Liga je bila zopet obarvana rumeno, saj so ponovno prevladovali Papeži (mi jih imenujemo kanarčki :wink: ) :laola.
Slika

Današnji štarter je bil Uroš Tomec, prav tako član KGT Papež:
Slika
Kdo je Uroš?
Je član KGT Papež, preizkusil pa se je tudi v trenerstvu mladih gorskih tekačev. Urošova največja želja je, da pride v slovensko reprezentanco v gorskih tekih, sicer pa redno zaseda najvišja mesta na tekmah.
Današnji zmagovalec je bil štarter Uroš Tomec s časom 19:31, pri ženskah Jana Strahinič 25:42 in pri otrocih Matevž Škrtič (1997) s časom 24:09. Čestitke :clap: :clap:
Danes se nam je na ligi pridružil nov sponzor. Z veseljem smo se slikali z njihovim logotipom, to je CEP Slovenija http://www.nogavice-cep.si/
Slika
PS: Na štartu smo imeli +6 stopinj in rahlo rosenje, kljub temu so bili nekateri prav poletno razpoloženi:
Fredi:
Slika
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA