prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Včeraj na štartu je bilo pa :shock: :lol: ....ja, neglede na vse razmere se nas je na predzadnjem Krožniku 2010 zbrala kar lepa druščina in ponovno so se pridružili tudi stari znanci/znanke K-Rožnika....pohvalno :clap: :D .....

AnaLiza "de la Maratonec" tudi uspešna....ja, super fajn je bilo.... :D :D

Razmere na cesti: Mokro in deloma spolzko. Sam sem imel obute čisto navadne, že bolj ali manj "zlizane" copate, ampak sem bil kar presenečen, da mi kaj dosti ni drselo pa tudi moker nisem bil toliko kot sem morda pričakoval.... :wink:

Naslednji teden pa še zadnji KRožnik v letu 2010 Slika Slika...za zadnjega se pa že spodobi, da....
Tako....pa smo priplužili do konca leta 2010 in zadnjega KRožnika v tem letu.....ni kaj, takega ne bo nikoli več... :lol: :D

Dobimo se ob istem času na istem kraju....potem pa s polnim gasom naprej...v novo leto... :lol:

In tudi vremenske razmere so takorekoč idealne... :D ...zato izgovorov ni in teči se mudi... :lol:

Tokrat AnaLiza morda malo drugače... :mrgreen: ...
In zadnji KRožnik v letu 2010 je za nami...

Super in lepo je bilo... :D

Zbrala se nas je lepa druščina :clap: : Mojca, Cormi, Marija, Irena, Andreja, Peter, Pajo, Vid in moja malenkost...no, nekatere pa smo vseeno pogrešali.... :wink:

Glede nato, da je bil zadnji KRožnik v 2010 smo temu primerno tudi zaključili in nazdravili s šampanjčkom, Marija nas je postregla še s čokoladnimi bombončki, Peter in Irena pa s piškotki....pa tudi na Ano in Lizo v Maratoncu nismo pozabili in v letu 2010 si še zadnjič tam vroč kakav privoščili....

Slika

Slika

Novo sezono KRožnika začnemo 4.1.2011 ob istem času na istem kraju (beri ZOO ob 17.30)...

Za konec pa samo še srečno, veselo in zdravo novo leto, čimveč pirhov......ups... :oops: ups...to je pa en drug praznik....hehehhehehhe :lol: :lol: ...hec mora bit....

V glavnem čim več zadovoljstva in pretečenih kilometrov tudi na KRožniku.

Slika SREČNO 2011 Slika Slika
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA