prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:
Džana napisal/-a:....,a vidim,da je sam en kandidat tekel celo progo!

Drugače bi pa časa za žur zmanjkalo :lol: :-- :lol:

Ja,ja .. je teku, da se je odmrznil... :oops: , obljubim, da se poboljšam :mrgreen:

Hvala :D , za prijeten čvekižveki tek..... :clap: ...vašo družbo pred, med in po teku :laola

Rosi tebi in tvoji boljši polovici pa itak sej vesta..... :laola

Imela sem se :laola se vidimo drugič :D
Dvigujem temo, da ne pozabimo.
Ta nar ta najbolj zagrizeni, vsi tisti, ki bomo morali spucat hektolitre popitega alkohola v silvestrski noči :drink , se dobimo 2. januarja ob 10:00, klasika, pred fužincem :clap: .
Potem za zagrizemo v klanec, strmo gor, gor in še vedno gor, :evil: do vrha, potem pa dol, dol :roll: , potem pa po ravnini :wink: , na koncu "plavanje" v Koseškem bajerju, ne, ne, saj ne odpiramo duatlonske sezone :-- , samo ... , nč, ne povem, samo pridte uživat.
pajo napisal/-a:Če bom šel rabim prevoz do starta. Potem pa počasi za vami... :D Nič čakat.

En avto moramo dostavit do Kosez, pa se tam lahko priključiš, se zmenimo v soboto pop/zvečer
super!!!
jaz bom pa šel kar celega in bom štartal iz dravelj že slabo urico in pol prej, da vas ujamem v fužinah. se vidimo...... :mrgreen:
seveda bo tempo primeren hektolitrom silvesterskih poljubov...... :--
Cormi napisal/-a:
maca napisal/-a: nč, ne povem, samo pridte uživat.

Firbec, firbec me matra :shock:
Če "buh da", se vam tudi jaz pridružim :)

Lepo, :D vedno več nas je Dunajskih maratoncev na skupnih treningih. :clap: :D
maca napisal/-a:
pajo napisal/-a:Če bom šel rabim prevoz do starta. Potem pa počasi za vami... :D Nič čakat.

En avto moramo dostavit do Kosez, pa se tam lahko priključiš, se zmenimo v soboto pop/zvečer

Hvala maca. Sam bi peljal nazaj do starta samo boste zmrznili če boste čakali da pridem do Kosez. Še ne morem slediti vašemu tempu tekel pa bi.
Kratek povzetek: :D za vse tiste, ki nimajo volje vseh postov brat :lol: :lol:

Datum: nedelja 2.1.2011
Ura: 10h
Kraj starta: Fužinski grad

Polovičko:
-mojculja
-maca
-pajo
-cormi
-ROSI64 (podaljšam do doma)
-Marjana
-vidkul
-borja

Cel krog:
-raf (začne v Dravljah ob cca 8:30h)

P.S.Na teku bi rabili tudi koordinatorja med skupinami. Zadnjič je to delo zelo dobro opravil zajc. Vabljen tudi to nedeljo. :D
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 31 Dec 2010, 10:37, skupaj popravljeno 2 krat.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA