prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kratek povzetek: za vse tiste, ki nimajo volje vseh postov brat

Datum: nedelja 2.1.2011
Ura: 10h
Kraj starta: Fužinski grad

Polovičko:
-mojculja
-maca
-pajo
-cormi
-ROSI64 (podaljšam do doma)
-Marjana
-vidkul
-borja
-Tomaž 77
-mušnica

Cel krog:
-raf (začne v Dravljah ob cca 8:30h)
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 31 Dec 2010, 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo druzba za objeme u Fužinama....bili so nepozabni........ :cmok:
sam tek nad pričakovanji, ker sem imel 14 dnevno pavzo od Istre, ampak km so se začeli nabirati za cilj sezone, ki bo konec junija. Prvi del sem sel res počasi, ker sem se privajal na temperaturo in cez Golovec in po Barju lovil Jano, Barbaro in Tomaža, ker sem imel flaško od Jane in se spodobi, da jo je dobila, ko jo je rabila.
Na cilju se je nabralo 33km in bil lažji za 1,1 kg, kjub temu, da sem spil liter tekočine in pojedel tri beljakovinske čokoladice .Cuker bil na koncu 7,5 kar je idealno in seveda sledilo še kosilo pri Eriki in goveja juhca je bila balzam za premraženo telo.
Tale cel krogec bom letos še kar nekajkrat pretekel, ker je odličen za trening pri dolgih tekih....... :laola
Prvi letošnji PST je za nami. No moja je bila le polovička + razdalja do doma. :D

Zbrala se nas je kar lepa četica tekačic in tekačev,(če sem prav štel 13) :lol: nekateri prvič. :clap: Bilo je vse od softičev do polžkov. :lol: Čestitke Tomažu 77 za prvega. :clap: :clap: Počasi smo ga prepričali, :D da se nam je pridružil na teke po PST-ju. :clap: Sedaj bo potrebno samo še prepričat Jernejo, da začne laufat. :wink:

Hvala Marjani in Vidkulu za družbo pri teku in dobrem tempu. :D Ne vem, ali nekateri tako hitro napredujejo pri teku ali pa jaz nazadujem. :?: :?: :oops:

Hvala maci :cast: in mojculji :cast: za finančno podporo Ane in Lize v Portalu. :clap: :clap:

Skratka bilo je super :juhuhu: in komaj čakam naslednjo najavo novega teka po PST-ju. :D
Pa je za nami.....Tek po PST-ju.... In nato super Ana - Liza, druženje v družbi dveh slavljenk, ki smo ga posladkali še z Janinimi dobrim piškotki.... Tisti, ki niste bili - ste zamudili.... Bo pa spodbuda za naslednjič. :laola
Hvala vsem za prijetno druženje, bil je eden mojih najlepših dni, tak kot ga imam najraje. Tek, tek v najboljši družbi, bolj na lagano, bolj na čvekavo, malo Ane in več Lize, vsega preveč, dobrih občutkov, dobrih želja, sončkov v očeh in bleščavih nasmehov.

Vsem hvala za izjemen dan.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA