Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ajdica
Moja bilanca je od marsikatere vaše skromnejša, ampak dobro... :) V tem letu 96x tekla, skupaj pretečenih 976,75km. Udeležila sem se enega samega teka- LM, 21km. :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Leto 2010 bi iz marsikaterega razloga rad čimprej pozabil in upam, da se marsikaj ne bo več ponovilo... :evil: :twisted: :roll:. Še posebej slabo je bilo po športni oziroma tekaški plati, saj večji del leta nisem mogel resno trenirati oziroma tekmovati. :--( :evil:...še posebej me jezi, ker še danes ne vem, kakšne vrste problemov sem imel, sicer december je vsaj malo popravil vtis, tako, da sedaj lahko zopet treniram 2x dnevno (karate, tek), vendar vseeno nimam prave volje, da bi naredil neko pametno analizo, sicer spomladi se je zgodilo nekaj pozitivnih zadev, dvakrat stal na stopničkah (Drenov grič in Bevke), izboljšal PB-je v Sežani na 8.5 km ter v Radencih (10.5 km), ostalo pa je res najbolje pozabiti oziroma pustiti v letu, ki se je na srečo končal...

Lp! :wink:
 kovit
V letu 2010 sem opravil generalno čiščenje podstrešja, tako da mi svoje buče ni bilo pretirano izpostavljati tekaškemu prepihu. :D
Življenski tek se je počasi umirjal na precej znosen tempo in upam, da mi bo z zahtevnim treningom v dvoje uspelo v tem letu ujeti še malo bolj umirjene ritme.
Uporabniški avatar
 ris9
Tek 1145km
Kolo 2400 km
Tek na smučeh 320km
Plavanje ~30km
Hoje (gore in ravnina) : ne "štejem" ampak je kar veliko (tudi kuža ima svoje zahteve :D :D )

Tekem je bilo bolj malo ~10
Na športnem področju sem najbolj "ponosen" na svoj nastop na LOVEMANu, ki je bil tudi moj prvi nastop na triatlonu, sploh zato, ker sem prišel v cilj pol ure pred načrtovanim časom in pri tem (razen v zadnji "šikani" teka) kot vi rečete "užival" (aja pa še tam na začetku plavanja nisem "užival", ko sem popil kar precej vode :lol: ).

Leto 2011: še naprej - narava, narava, narava v vseh oblikah :wink: :wink: . Aja pa pohvalit moram svojo urico Garmin 405ko, ki je tako pridna, da se mi že dve leti in pol vedno pridruži pri teku, kolesarjenju... Brez nje zgornji podatki nebi bili dosegljivi :laola
 bla
Leto 2010 je blo zame prelomno, ker sem spet začel gnat svoj telešček tako, kot si zasluži. Kilometrov sicr nism meril, ker nimam gps senzorja niti footpoda, pa tud velik tečem v hribe, in se mi ne zdi relavantno merit gorskih kilometrov, sem pa meril vse ostalo in sem prekleto ponosen nase, da sn se spravil malo k sebi.
Bilanca je sledeča:
-tek 215h, 179235 kcal
-karate 60h, 51232 kcal
-tenis 6 h, 5300 kcal
-kolesarjenje 5h, 4100 kcal

Malo je še teka na smučeh, celo uro, kot se za letošnjo zimo spodobi, pa malo kidanja snega pa kopanja po vrtu, ampak to ne sodi v bilanco, ali pač:D
Zadovoljen sam s seboj, dobra podlaga za nove in nove podvige.

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Moj cilj v letu 2010 je bil, da bi končno bil sposoben preteči polovičko pd dvema urama. Na koncu se je izkazalo, da sem najbližje temu cilju bil v Radencih (2:02.25), ko se še sploh nisem prav lotih treninga hitrosti. Kasneje nisem bil niti približno več blizu dveh ur, kljub temu, da sem se šel intervale in podobne zadeve, ki mi bi naj pomagale pri hitrosti.

Sicer pa je bilanca stanja bila takšna:
Skupna razdalja: 1587.1 km
Skupen čas: 201:14:20
Porabljena energija: 156554 KCal
Višinski metri: 12194 m

Na podlagi lanskoletnih izkušen se hitrosti definitivno ne grem več, torej ostaja še samo tek iz užitka :D
 MIROSAN
Leto 2010, je bilo zame kar uspešno, glede na to, da mi je uspelo uresničiti svoj plan opraviti 50 tekem in od tega 5 maratonov. In ko gledam na minulo leto lahko rečem, da sem imel veliko srečo, da nisem imel resnejših poškodb, ki bi mi preprečevale doseči svoj plan. Zaključiti leto brez poškodb oz.bolezni in pri tem doseči dobre rezultate in napredovati, je isto kot hoditi po ozki tirnici npr. 1km...in ne pasti...
Moja bilanca:
:arrow: TEK : Skupno 2870km(tekme in treningi)
:arrow: TEKME : 50 tekem
:arrow: opravil 170 tek-treningov-skupno 220 tekov
:arrow: Opravil 5 maratonov
:arrow: Izboljšal svoj novejši PB(42km) na : 3h07min.
:arrow: Smučarski tek : 266km
:laola
Uporabniški avatar
 mušnica
Takega leta pa še ne :D
Januarja prvi mali maraton in nato septembra še celi - strokovnjaki bi tega verjetno ne odobravali ampak izšlo se je super :D :D
Pa 50 na Formaratonu, pa na Vršič sem pritekla, pa Sladkih 6 in predvsem veliko smeha in dobre družbe :laola
Letos pa naprej :D
 Runcajz
Je bilo dobro leto, celo prav dobro:

- maratonski PB izboljšal za 6 minut, oba letošnja, Dunaj in Berlin tekel pod prejšnjim PBjem, pa vendar: 4 sekunde zaostal za zastavljeno mejo...
- polovičko izboljšal za 5 minut;
- odsprintal prvi triatlon, predvsem pa se naučil kravl;
- odšibal pete bohinjske Jeklene;
- odtekel prvi ultra, Istra 54 km.

Natekel 1900 km, preveslal okoli 120, preplaval okoli 60, prekolesaril manj, a več višine in hitreje, sicer prvič zaključil leto brez 4 ali večtisočaka, prestopil v šesto desetletje.

Runcajz
Uporabniški avatar
 Arabo
V letu 2010 nisem dosegel le enega cilja: popraviti rezultat na polmaratonu. Drugače pa:

- izboljšal čas na maratonu in na 10 km,
- pretekel povprečno 50 km na teden (skupaj 2607,2 km) in
- v povprečju tekel za 18 sekund hitreje kot v letu 2009 (5:05 min/km).

Vsem pa čestitam za doseganje in preseganje lastnih ciljev, kar je smisel vsega tega.

V letošnjem letu pa upam, da bom spet popravil vse svoje osebne rekorde ter pretekel vsaj toliko km kot v letu 2010. Prav tako upam, da ne bom imel ali doživel poškodb. Cilj je tudi nekoliko več prekolesariti. Cilja za leto 2011 je tudi opraviti nekaj gorskih tekov.
 nana
Tudi jaz sem dosegla vse zastavljene cilje: izboljšala sem čas na 10ki, na polovički in na maratonu. Popravila sem tudi dolžinski rekord v 6. urah. :D
2011 bom pa (zasluženo?) počivala... vsaj trenutno tako kaže :wink:
Uporabniški avatar
 jegart
Bilanca mojega stanja v letu 2010
Pretečeni kilometri 3.173,776 km
Število tekekov 222
Število tekem 30
Hoja 589,23 km
Poraba ur skupaj 764,17 ur
Poraba na teku 331,19 ur
Ostalo hoja in vaje za moč 432,57ur
Bolan 13 dni
Za vse ostale dneve pa so posvečeni družini počitku in užibanju.
Možne so male napake ampak zelo male pri evidenci ali pa tudi ne.
Vsem tekačem in prijateljem TF vse najboljše in veliko pretečenih kilometrov.
Uporabniški avatar
 miciM
moja bilanca: 2000km

izpolnila tri velike želje, Grossglockner,Logarska dolina in popravilča čas maratona 2x :lol: ,
nasploh lepo leto :D :D :D .

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA