Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz ny
A ni to Martinov tek? Če je mislim, da je 7. 11., vsaj tako je v koledarju navedeno :?: A je prišlo do spremembe?
Tudi sam se namreč nameravam udeležiti teka.
LP :D
Uporabniški avatar
 GaGa
To je to, ampak kakor jaz vem so datum zamenjal na 14.11.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Spet bo Ero rekel, da ste ga prehiteli ( nevroza PRESS )

Sicer pa kakor vem, naj bi bil zaključek sezone 14.11. na omenjenem teku - Izola

2x NLP
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hm, je to Martin.

Lojze, zakljucek je v Dolskem no, ne tle :)
Uporabniški avatar
 GaGa
lojzeP napisal/-a:Spet bo Ero rekel, da ste ga prehiteli ( nevroza PRESS )

Folk je precej busy, pa je treba mal prej povedat, da nas bo čim več prišlo :D :D
Da bo spet cel kup forumovcov :laola
Uporabniški avatar
 MihaPR
O tem ni za dvomt :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Miha - zaključek bo... mah, kdo bi vedel 8)

mišljeno je bilo na akcijo SLOVENIJA TEČE

2x NLP

P.S. se bo dogajalo na Gaginem "domačem" področju, a - sam ne me tepst PRESS :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
lojzeP napisal/-a:
P.S. se bo dogajalo na Gaginem "domačem" področju, a - sam ne me tepst PRESS :wink:

LojzeP, če misliš geografsko, se reče OBMOČJE, če pa misliš znanstveno, pa je to PODROČJE.

Jaz bom šla. Piše pa, da bo 14. 11.

1.
Uporabniški avatar
 lojzeP
svakog dana, svakim pogledom ( na comp. ) sve više napredujem :D

2x NLP

P.S. se je meni zdelo, da se moram družiti s takimi ljudmi, ki ti širijo obzorja duha ( in ne ostalih članov Sv. Trojice ) :?
Uporabniški avatar
 bojanu
Midva tud prideva na zaključek akcije Slovenija teče-tokrat že tretjič :D
Prvič pa sva uvrščena tudi v slovenskem pokalu, tako da bodo nagrade kar deževale :lol: Pa še olimpijsko kartico bova dobro izkoristila :wink:

Lani je bilo lepo
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

sliši se zanimivo!!! :D A se da dobiti kaj več informacij (kje, kdaj, kolk $, ...)

Lep pozdrav

haupi
 Lučko
Gagi, :lol:
A u Izolo je treba prit laufat :?: :arrow: Tjaša in Lučko prideta stoposto. :lol: :wink:
Izolaaaaaaaa :juhuhu: , gagagagaaaaa :juhuhu: :rol:
Uporabniški avatar
 GaGa
Organiziran bo MARTINOV TEK in POHOD v Izolo. Začetek prireditve bo v Simonovem zalivu, progi bosta dolgi: za tekače 7 km, za pohodnike pa 6 km - pa klanček je, na vrhu pa seveda razgled :shock: .
Prijavnini sta 1000 in 2000 sit, za družine 4000 sit. Tisti, ki imate Olimpisko kartico, dobite 50% popusta.

Se vidimo
Uporabniški avatar
 bojanu
@haupi: vse informacije najdeš na portalu www.razgibajmozivljenje.net, kjer je spisek vseh (ali vsaj velike večine) prireditev in kjer najdeš recimo podatke o naslednjih tekih.

Za Martinov tek pa piše:

Zadnje dejanje sezonske akcije Olimpijskega komiteja Slovenije Slovenija teče in Slovenskega tekaškega pokala bo Martinov tek in pohod v Izoli, ki bo v nedeljo, 14. novembra.

Začetek prireditve bo ob 11. uri v Simonovem zalivu, progi pa bosta dolgi 7 (za tekače) in za pohodnike 6 kilometrov.

Prijavnina bo po 1000 in 2000 tolarjev, za družine 4000, imetniki Olimpijske kartice pa bodo imeli polovičen popust.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA