Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Organizator mi je sporočil:

:arrow: Prijave za tekmovalce iz Slovenije so možne tudi na dan prireditve...po ceni,katera je definirana za predprijave...torej:15 eur /21 km
:arrow: Spominek (rokavice..) dobi prvih 600...po vrnitvi čipa (lani nas je bilo cca.500)
Ali je kdo, ki je iz LJ, pripravljen peljati en paketek v Medeo za Lonelya :D :?: . Jaz bi ga v Ljubljani oddala, on pa z veseljem sprejel :wink: . Hvala že vnaprej in sorry ker smetim temo :roll:
ton napisal/-a:Lenči, paketek lahko kam zbašem jaz (avto bom imel pa poln, Ikea je par minut zraven). Piši, če boš kaj vandrala po Ljubljani.

Najlepša hvala :heart , sem poslala ZS :D . Sicer pa so superge in ni velik paket :wink:
tudi jaz imam en paketek za Željkota(bolj je vrečka) in ga bo dobili osebno od naju z Eriko. Željko je malo raztresen.
p.s.
koliko je pa šstartnina za 30 km?
sem len...... in se mi ne da brskat po netu. :mrgreen:
raf napisal/-a:tudi jaz imam en paketek za Željkota(bolj je vrečka) in ga bo dobili osebno od naju z Eriko. Željko je malo raztresen.
p.s.
koliko je pa šstartnina za 30 km?
sem len...... in se mi ne da brskat po netu. :mrgreen:

Za 30km je štartnina 18 evrov - se greva z maco tudi vleč na to razdaljo :D
Če je komu potrebno posredovati kak paketek (še od dedka mraza :D) Željkotu ali komurkoli, me kontaktirajte. Grem iz Ljubljane in mi ni problem :D
Raf, štartnina za 30k je 'v predprodaji' 18 (potem 25), za 21k pa 15 (zadnji dan 20) - če drži Loneleyeva teza, amo pa itak vsi Slovenci 'predprijava'.
In ne grebite se okrog Lenčijinega paketa, sem že zmagal. :D
Še dodaten motiv: na mojem Michelin routerju je Ikea (v nedeljo odprta) 12 kilometrov od Medee, sprehod po obali pa potem še ene toliko.
Ikea........uffff....res je blizu, ampak sploh nočem tja, ker bom tam naredil še dodatnih 20 km preden vse vidim...... :lol:
Kar se pa tiče Medeje pa itak grem tadolgo in me zanima ali se moramo registirati v predprijavi, da naši prjatli vedo kolikšno inavzijo pričakujejo.
raf napisal/-a:Ikea........uffff....res je blizu, ampak sploh nočem tja, ker bom tam naredil še dodatnih 20 km preden vse vidim...... :lol:
Kar se pa tiče Medeje pa itak grem tadolgo in me zanima ali se moramo registirati v predprijavi, da naši prjatli vedo kolikšno inavzijo pričakujejo.

Če se želiš pred-prijaviti...to lahko storiš...ni pa nujno saj ne bo gneče.
Seznam prijavljenih je na njihovi strani...elenco iscritti-

IKEA ... http://www.ikea.com/it/it/store/villesse/storeInfo_sl

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA