prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
slovon napisal/-a:Ahoj!
A se za danes nacrtuje kaksno Goladovanje?

Moja malenkost je v četrtek manjkala. :) Ampak 06.01.2011 bi pa lahko eno zavili levo ali pa tudi desno. Kdaj bi začeli? 1630 ali 1700?

Lp, oranzni slon
p.s.: srečno in zdravo vam želim!
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Slovon, očitno so vsi na offu. Je pa 2.1. na sporedu PST polovička. Vabljen.

Ja, vse je v offi. :) Ampak sem danes eno desno naredil in ugotovil:
- da je šlo pod uro
- da je potrebno pazit na cesti proti vulkanizerju, ker drsi in je nevarno za roke (ena teta je prav kolosalno ubrisala)
- da bo treba na bazi naredit še veliko km :(

Eto, tako gre to.

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
slovon napisal/-a:Ahoj!
A se za danes nacrtuje kaksno Goladovanje?

Moja malenkost je v četrtek manjkala. :) Ampak 06.01.2011 bi pa lahko eno zavili levo ali pa tudi desno. Kdaj bi začeli? 1630 ali 1700?

Lp, oranzni slon
p.s.: srečno in zdravo vam želim!

Meni je oboje v redu. (16:30 in 17:00). Sem za.
raziskovalec napisal/-a:Na posebno željo Letečega konja štart ob 17:00.
LP

Razy many thanks!
Eve mene, upam, da tudi O.Slon uspe premaknit uro in prit ob 17h.

(Kdor ne teče je zmrznil PRESS)
Malo sem imela v mislih, a se raje nisem oglašala, ker nisem bila prepričana, da mi bo uspelo priti na start pravi čas. Res mi ni, tako da sem potem naredila 14 km solo (v tem tednu od ponedeljka dalje jih imam že 45 :shock: :D ).

Koliko pa so pomrznjene poti na Golovcu?
spela* napisal/-a:Malo sem imela v mislih, a se raje nisem oglašala, ker nisem bila prepričana, da mi bo uspelo priti na start pravi čas. Res mi ni, tako da sem potem naredila 14 km solo (v tem tednu od ponedeljka dalje jih imam že 45 :shock: :D ).

Koliko pa so pomrznjene poti na Golovcu?

Suho ko poper. Vsaj tisti del, ki smo ga v nedeljo pretekli.
Hoj!
spela* napisal/-a:Malo sem imela v mislih, a se raje nisem oglašala, ker nisem bila prepričana

Draga spela* ne imej nas samo v mislih (in še to malo), raje kar konkretno pridi na štart.

spela* napisal/-a:Koliko pa so pomrznjene poti na Golovcu?

Dejansko so večeraj še bile pomrznjene poti. Danes se je že odtajalo. Snega in ledu je bilo bolj za vzorec. No, je pa tudi res, da je bila včeraj gosta tema in se ni nič videlo. :) No, tudi slišalo se ni, da bi kateri ubrisal po tleh. Smo vadili tek ala "Bajsi". Brez lučk. O samem teku bi rekel le to, da mi je na koncu prišel na misel komentar enega izkušenega triatlonca o menjavi.
Ok, treba je priznat, da pegaz peče dobro potico brez E-jev in jo celo deli med sotrpine. Seveda šele na koncu rekreacije. :)

Lp, Jusuf
Jusufa sva dala včeraj na špago in naju je s Pegazom vlekel gor, dol sva pa zmogla sama, Pegaz je letel, jaz pa sem se kotalil. Jusuf se je tako zmatral od tempa v klanec, da ga je je od vrha navzdol nadomestil Oranžni_slon.
Prva letošnja Golada (in zame prvi letošnji tek) je v celoti uspela, Jusuf je v cilju sicer nekaj bentil glede rezultata, a ga je Pegaz utišal z kosom domače potice. Špela* lahko ti je žal za potico in vse ostalo (moški čvek :lol: )
Jusuf napisal/-a:Draga spela* ne imej nas samo v mislih (in še to malo), raje kar konkretno pridi na štart.

Očitno moram bolj pojasniti: ni to, da bi vas imela malo v mislih, ampak sem imela malo v mislih to, da pridem. Med mojim tekom ste bili ves čas v mojih mislih. :lol:

raziskovalec napisal/-a:Špela* lahko ti je žal za potico in vse ostalo (moški čvek )

Ja, to drugi me pa res zelo zanima. A kaj, ko potem moški čvek ne bi bil več moški. :roll: Razen če bi tako skrila svojo prisotnost, da bi me opazili šele v cilju (ko bi se delila potica). Mogoče moram za to bolj vaditi molčečnost. :lol:
Dragi moji,

Moja ponevemkolikočasaspetena fajn Golada je uspela, in to popolnoma! Svetli trije kralji Razy, Oranžni Slon in Pegasadež smo po moško odpujsali desnosučno klasiko v Bajsijevem slogu (brez lučk). Tovariška sotrpina, Juslon in Razy sta najprej zelo sočustvujoče posvečala svojo pozornost mojemu ranjenemu kolencu, vendar sem sklepal, da je konspiracija najboljša samoobramba in sem molčal kot kamen. Stopnice na Mesarski so obnovljene, kar je z največjim veseljem pozdravil Jusuf. Na observatorij je še vedno enako strmo, smo pa ugotovili, da ni enako težko - to je namreč vrednostna sodba in je subjektivne narave, odvisna od osebne pripravljenosti.

Jusuf nas ni spustil mimo prvega klančka po "ženski" varianti, a ko so mi ob vznožju Egometra krenile mokro cvetoče rožce poezije, sta oba kraljiča dala v drugo in gas pa dolge. Pod zadnjim vzponom Egometra sem ujel kotalečega se Razya, Jusuf pa je že delal sklece na vrhu in naju z glasnimi toni USMC pesmice spodbujal k tempu. Lahko njemu!

Dol po poti ni bilo posebnosti, obdelali smo Čaka Norisa in Grila Bersa, podrobnosti računovodskih standardov in moško-ženske odnose. Za več informacij obiščite naslednjo izdajo Golade!

Potica je bila čist OK, a se zdaleč skrije pred legendarno Winijevo pojedino ob nastopu, o kateri še zdaj pojejo ljudske pesmi.
Hoj!
:twisted: Eto, nov teden, spet četrtek in zopet Golada. Štart po običaju ob 1630. Vabljeni tudi pohodniki, ki še nimajo volje za tekanje. :)

Lp, Jusuf

p.s.: spela*, če hočeš izvedeti kako zgleda moški čvek boš morala priti tečt. :D

p.p.s.: Jebela, "Bajsi" bi tudi lahko kaj mimo prilezel, če še ni v Doberniči. :)
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA