Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Sem kar skopiral Katkin odgovor:

Telovadnica se nahaja v enem manjšem delavniškem kompleksu na Rudniku (naslov je Rudnik III/2), zelo blizu izhoda iz obvoznice (mislim, da Lj jug - tam, kjer se gre potem za Kočevje), izpod Golovca. Mi smo tam preuredili eno delavnico v telovadnico.

Še nekaj: v avtu imam še 3 prosta mesta (Kamnik-Ljubljana-Kamnik ali karkoli vmes).
 luzr
To ni ravno najboljša reklama ane * ? :/

Jaz bi raje napisal povsem enostavno je najti in je dosegljivo še celo z eno od standardnih avtobusnih linij, št.3.
Pa še šola in pokopališče je zraven, pa nakupovalno središče, pa dve bencinski pumpi pa en kup drugih štacun. Torej ni na koncu sveta tale Rudnik.

Če bo kdo rabil zemljevid ga prilepim.
spela* napisal/-a:Zakaj imam občutek, da tega ne bo prav enostavno najti?

Verjetno je to prva vaja iz gibčnosti (duha) in telesa (pešačenja). To slednje za tekače ne bi smelo biti problem. Ker imam Taetovo številko v mobitelu bom verjetno preskočil tudi to (prvo navedeno) oviro, če se zatakne. Bom pa vzel 10 minut rezerve, če mi slučajno uspe samemu (oziroma v dvojcu) najti lokacijo.
Zanimanje je zanimanje, samo trema nas daje, upam da se ne pretreniramo. Mene malo daje disk hernija pa koleno ni čisto ok :wink: , tako da ne bom narediil mašence z nogami za vratom :wink: , nekaj pa si bo treba zmislit poleg tradicionalnega ukrivljanja palcev, ki menda ne bo vveljalo :lol:
Skratka se že veselim.
Uporabniški avatar
 tae
Povzetek in podrobna navodila:

Naslednjo soboto, se pravi 15.1.2011 se dobimo v Ljubljani Rudnik III/2 v "predelani telovadnici," kjer se bomo približno 2 uri malce raztezali in se ob tem nadvse zabavali.

Ime "TF tekmovanje v gibčnosti," je zato, ker je objavljeno na TEKAŠKEM FORUMU in v osnovi namenjeno tekačem, kateri so največkrat manj gibčni, kot bi lahko bili. Kljub temu pa so k dogodku vabljeni vsi, ne glede na to ali so tekači in ne glede na to ali so člani tekaškega foruma. Se pravi vsakdo po želji lahko pripelje kogarkoli s sabo ali pa informacijo posreduje naprej. Dobrodošel je kdorkoli.

Predviden urnik:
- Od 13:30 do 14:00 prihod udeleženk in udeležencev
- Okoli 14h začnemo
- Od 14h do 15h skupinsko ogrevanje (raztezanje) pod mojim vodstvom
- Od 15h do 16h tekmovanje v gibčnosti
- Od 16h dalje podelitev praktičnih nagrad in razglasitev rezultatov
- Kasneje po dogovoru skupinsko kosilo (ali pa bo takrat že večerja :D )

Kako bo potekalo tekmovanje?
:arrow: V planu je 5 različnih sklopov vaj + finalne vaje.
:arrow: Vsak sklop posamezne vaje ima več faz (od najlažje do najtežje).
:arrow: Posamezno vajo jaz pokažem, kandidati pa jo morate za mano ponoviti.
:arrow: Vsak kandidat ima 3 poskuse za posamezno vajo.
:arrow: Če vam uspe v 1. poskusu, prejmete 3 točke, če vam uspe v 2. poskusu, prejmete 2 točki, če vamu uspe v 3. poskusu, prejmete 1 točko, če vam posamezna vaja ne uspe, pri tej vaji ne dobite točk.
:arrow: Vsak kandidat si lahko pridobi bonus točko. Tokrat moram jaz ponoviti vajo, ki mi jo pokažete. Jaz imam le 1 poskus, če mi vaja uspe, bonus točke ne dobite, če mi vaja ne uspe, bonus točko dobite. Za izbor vaje uporabite svojo domišljijo, edino pravilo je, da mora slednja raztezati podobne mišice, kot moja. (ne vem, če sem to dovolj jasno napisal)
:arrow: V ožji izbor bom zbral kandidate z največjim število točk, kateri se bodo pomerili še v posebnih finalnih vajah.
:arrow: Kategoriji sta le 2: moška in ženska.
:arrow: Zmagovalca sta moški in ženska z največjim številom doseženih točk.

Oprema:
Na sebi imejte lahkotna oblačila (lahko tudi tekaška), mehko obutev (lahke superge, športne copate, lahko ste tudi bosi). Priporočam tudi plastenko vode (vsak svojo :D ).

Štartnine, prijavnine NI, dogodek je GRATIS.

Kljub temu bo vsak od udeležencev prejel praktično darilo. Darila niso enakih vrednosti, zato se bomo dogovorili kaj bi imel kdo rad.

Fotoaparati in kamere dobrodošli :D
 spela*
tae napisal/-a: :arrow: Vsak kandidat si lahko pridobi bonus točko. Tokrat moram jaz ponoviti vajo, ki mi jo pokažete. Jaz imam le 1 poskus, če mi vaja uspe, bonus točke ne dobite, če mi vaja ne uspe, bonus točko dobite.

Samo ena pripomba na tekmovalna pravila: po moje bi bilo prav, da če to vajo lahko ponovi drug udeleženec tekmovanja, tudi ta dobi točko.
Konkurenca bo pa moje tu itak prehuda ... :roll:
Uporabniški avatar
 tae
spela* napisal/-a:
Samo ena pripomba na tekmovalna pravila: po moje bi bilo prav, da če to vajo lahko ponovi drug udeleženec tekmovanja, tudi ta dobi točko.

Lahko tudi tako, ni problema.
Uporabniški avatar
 tae
Petrca, nikar tako negativno. Vsekakor boš imela dovolj časa in možnosti za miganje. :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Tae, hvala za povabilo na sicer zelo všečno druženje, temo spremljam od samega začetka, a se v izogib raznoraznim urgentnim intervencijam in vsem tozadevnim nevšečnostim izogibam prizorišču na minimalno 40 km... :--
Takega trdonje pa še ne :roll: ...to pa res ne bi bilo za v javnost... :mrgreen:
Imejte se maximalno lepo :!:
:laola :TF)
Se vidimo na primernejši, bolj prilagojeni prireditvi :| ...

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 katka
Lokacija je označena tukaj (zemljevid, GPS koordinate).

Še opis:

Če prihajate iz centra, po Dolenjski cesti, z avtomobilom: po Dolenjki, mimo odcepa desno za nakupovalni center, mimo Hoferja in Semenarne na desni... potem bosta na obeh straneh ceste bencinski črpalki Petrol. 100 m za Petrolom, pred eno sivo hišo, se na levo odcepi cesta (Rudnik I), zaviješ vanjo in se po 200 m znajdeš v križišču direkt pred telovadnico (foto).

Z busom: linija 3, končna postaja. Stavbni kompleks, v kateri je telovadnica, je viden s postaje.

Z obvoznice: izvoz Ljubljana jug, v prvem semaforiziranem križišču pa desno na Dolenjsko cesto in takoj za prvo hišo še enkrat desno.

Priporočam udobna oblačila in športne copate (torej raje ne računati, da boste bosi, ker vas bo zeblo v noge).
tae napisal/-a:
:arrow: Vsak kandidat si lahko pridobi bonus točko. Tokrat moram jaz ponoviti vajo, ki mi jo pokažete. Jaz imam le 1 poskus, če mi vaja uspe, bonus točke ne dobite, če mi vaja ne uspe, bonus točko dobite. Za izbor vaje uporabite svojo domišljijo, edino pravilo je, da mora slednja raztezati podobne mišice, kot moja. (ne vem, če sem to dovolj jasno napisal)

Predlagam, da tri bonus točke. :wink:
5rca napisal/-a:smrk ... enotna ženska kategorija ... to se pravi, da sploh nimam šans da se prebijem iz predtekmovanja :(

5rca, ne se sekirat, bova pa v drugem krogu skupaj kibicala.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA