Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

PPoce
Vencelj, jaz pridem.
Kaj priporočaš za obutev (GoreTex superge, gojzarje)?
Moj avo siv Fiat Tipo.
LD, Boštjan 041 373 541
Zdravo!
:arrow: zjutraj ob 6. uri pred pošto v Železnikih (križišče za Dražgoše, 200 m naprej od pumpe). Tam v tem času ne pričakujem nikogar razen tistih, ki se bomo zbrali za ta pohod;
:arrow: s sabo imam namen vzeti pohodne palice, obut bom v pohodne gležnarje;
:arrow: vmesna okrepčevalnica je le na Ratitovcu (po cca dveh urah), ostalo s sabo v nahrbtniku;
:arrow: v nahrbtniku tudi nekaj cunj za preoblačenje (Ratitovec in Dražgoše, da ne bom moker do odhoda v dolino);
Še kaj :?: :?: Če se bom kaj spomnil, bom napisal, lahko pa tudi kdo kaj vpraša :roll: :roll: (če bom le vedel odgovoriti).

LP, vencelj
 TONEK
Vencelj, na mene vsekakor računaj!
Še moj telefon, če bi mi jutranjo vožnjo skušala preprečit kakšna srna... 031/309-491
Se vidimo.
lp Tone
 TONEK
Vencelj, zahvaljujem se ti za lepo preživeto današnje dopoldne.
Istočasno se ti opravičujem, ker se na koncu pohoda nismo mogli normalno posloviti.
(vleklo me je pred gasilni dom na pasulj)
lp Tone
Uporabniški avatar
 vencelj
TONEK napisal/-a:Vencelj, zahvaljujem se ti za lepo preživeto današnje dopoldne.
Istočasno se ti opravičujem, ker se na koncu pohoda nismo mogli normalno posloviti.
(vleklo me je pred gasilni dom na pasulj)
lp Tone

Tone, hvala tebi (in vsem ostalim) za druščino :!:
Da ti je le pasal, pasulj namreč :!:

Sicer je bilo pa res OK. Padavin ni bilo, doživeli smo nekaj mrzlega vetra na izpostavljenih mestih (Ratitovec temperatura +, občutek pa kar krepko -), meglo zgoraj, tu pa tam se je celo pokazalo sonce...pot ponekod kopna, ponekod se je mlelo, pa tudi led. V glavnem drušna u redu, zbralo se nas je 11 ( :shock: :D ), ex-president je pa tudi izkazal spoštovanje in je s pridigo počakal prav do našega prihoda. Pa kar nekaj znanih tekaških fac smo srečali v Dražgošah.
O tempu nič (bodo drugi povedali), ostali so se kmalu spustili v dolino, jaz pa še tradicionalni ovinek na drugi konec vasi, na obisk k staršem...pa bi me kmalu spet ujela tema (in bi bilo približno tako, kot v službi: v temi od doma in v temi domov :roll:
Aja, tistih par fotk sledi...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem se pri spustu od koče na Ratitovcu spomnil :bum: , da sem nekaj pozabil: dnevnik Obhodnice Ratitovec. Ena od točk je tudi na Kosmatem vrhu (žig smo videli) in sem nameraval zapolniti tisto prazno okence...a kdor nima v glavi ima v petah :lauf: . Do konca zime bom enkrat obhodil planini Pečana in Klom, pa Kosmati vrh in seveda Gladki vrh :juhuhu: ...
Tole je malo izven tele teme, ko bo prišel čas, bom :hack: v ustrezni viewtopic.php?p=244115#p244115

LP, vencelj
 AinE
Naša četica je pod preudarnim vodstvom Vlajkota iz Čepulj krenila od 9:20. Zbralo se nas je 5. Do Mohorja smo imeli čast srečevati tekačice in tekače Kranjske zimske tekaške lige.
V Dražgošah smo si tudi mi privoščili pasulj. Škoda, ker so bile porcije tako majhne.
Naredili smo 21 km, AinE pa še kakšen km več, saj sva nazaj grede napadli še Mohorja in ga tudi osvojili. :D Vreme ja bilo za hojo super. Le na začetku je padlo nekaj kapljic in tudi meglo je veter kmalu prepodil. S postanki vred smo bili na poti 6 ur (če se ne motim)

Zaključek je bil gorenjski TF druščini primeren: v gostilni na Čepuljah. :wink:

Lp E.
Uporabniški avatar
 vencelj
GPS sledi dveh variant:
Železniki- Ratitovec- Dražgoše http://www.hribi.net/gps.asp?sledid=361
Pasja ravan- Dražgoše http://www.hribi.net/gps.asp?sledid=283
Obe je nekdo uvrstil v področje Polhograjsko hribovje in Ljubljana :shock: :roll: namesto Škofjeloško- Cerkljansko hribovje in Jelovica :!:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 5r002
Fajn da si nas spomnu Vencelj!
Jst bom rajš tih(tko je ponavad večja verjetnost da pridem)! :)

Če bo tako vreme še naprej bi se verjetno lahko šlo v supergah.
Počakmo še kakšen teden...
Uporabniški avatar
 vencelj
5r002 napisal/-a:Fajn da si nas spomnu Vencelj!
Jst bom rajš tih(tko je ponavad večja verjetnost da pridem)! :)

Če bo tako vreme še naprej bi se verjetno lahko šlo v supergah.
Počakmo še kakšen teden...

Do takrat je še skoraj mesec, za vremenske napovedi vse prezgodaj: bomo videli.
Sicer se pa tudi jaz raje "ne duvam" preveč, ker se mi največkrat sfižijo projekti, ki jih obešam na veliki zvon.
Prireditev bo 8. januarja 2012.
Jaz sem sedaj že več let šel po poti iz Železnikov na Prtovč, Ratitovec in čez Jelovico v Dražgoše, večkrat sam, enkrat v duetu, lani pa kar lepa skupina. Razmišljal sem že o tem, da bi enkrat šel s Pasje ravni, a me odvrača reševanje logističnih težav: prositi nekoga za dostavo na izhodiščno točko. Tudi v tem primeru se verjetno ne bi priključil organiziranemu pohodu ampak bi štartal enkrat zjutraj.

LP, vencelj
 TONEK
Ja, lani (letos) smo se kar dobro imeli Vencelj. Samo tempo je bil pa bolj za mladce.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA