Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Jaz sem se spomnil del pravil, dopolnili ste me vi. Ker se pojavljajo različne polemike o dodatnem točkovanju in bonus pikah, predlagam sledeče: poleg tega, da se spomnite svojih vaj, bomo pri bonus točkah upoštevali pravilo, s katerim se bo strinjala večina vas (brez mene), jaz bom podprl vsak predlog. Bo tako vredu?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ok V REDU
kot napovedano, imam nadomestno persono Manco Vukelič, ki bo zastopala mojo kri :D
lahko sem v kategoriji tudi jaz, vendar bom prehitro izkostenel. Prisoten bom vsekakor in to s fotoaparatom.
lp
Uporabniški avatar
 miciM
Tele bonus pa malus pike pa vse zelo skrbijo, na koncu bo taka zmešnjava, da se zmagovalca sploh ne bo našlo in bo treba slamce v vlečt, pa še pri teh bo problem ali bodo to zobotrebci ali prave slamice :lol: :lol: :lol: .
Jaz predlagam,vaje naj bodo osnovne, zabavne, pa se vidi, kaj kdo zmore, brez politiziranja,......in kaj,če bi;in kaj, če bi,...
Mogoče pridem,ker je zima ves sneg skrila in odpade tekma na Rogli.

:wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Ja, tole bo hud boj. :-) Verjetno je res, da bo treba ornk politizirat s točkami, ker edino tukaj se še nekaj prostora najde.
Mogoče bi lahko po tem tekmovanju odprli novo tekaško sekcijo: hlodovnica, no ja, govorim v svojem imenu, da ne bo kdo užaljen. 8)
Uživajte, pa se vidimo. Sončka
 ajdica
Jaz tudi hočem tekmovanje v gibčnosti na našem koooncuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Sej nisem edina iz štajerske, zakaj nebi Tae organiziral še enega v Mariboru, sigurno nas bo veliko kandidatov. Lažje se en pripelje sem, kot 20 tja :--
:laola
To je protest! :D :D :D :--
Uporabniški avatar
 tae
Uf Ajdica, si pa huda.

Zrihtaj dvorano na vašem koncu, pa kandidate in se lahko kaj dogovorimo. Več lahko tudi na zs.
Uporabniški avatar
 tae
Še 3 dni.

Kdor namerava priti, se je verjetno že odločil.

Se vidimo v soboto ob 14-ih.
Uporabniški avatar
 5rca
Sončka napisal/-a:Ja, tole bo hud boj. :-) Verjetno je res, da bo treba ornk politizirat s točkami, ker edino tukaj se še nekaj prostora najde.
Mogoče bi lahko po tem tekmovanju odprli novo tekaško sekcijo: hlodovnica, no ja, govorim v svojem imenu, da ne bo kdo užaljen. 8)
Uživajte, pa se vidimo. Sončka

hahaha HLODOVNICA :) govoriš tudi v mojem imenu :)

komaj čakam sobote :)
Uporabniški avatar
 5rca
raziskovalec napisal/-a:
5rca napisal/-a:smrk ... enotna ženska kategorija ... to se pravi, da sploh nimam šans da se prebijem iz predtekmovanja :(

5rca, ne se sekirat, bova pa v drugem krogu skupaj kibicala.

v kibiciranju sem pa zelo gibčna, ja ... velja :)
 Mzungu40
Ajdica, jaz se pa strinjam s tabo :D , čeprav sem bolj za Velenje kot za Maribor...
Seveda je logično, da bo lokacija najbližja tistemu, ki stvar organizira.

Jaz še vedno sprašujem, če gre morda kdo mimo Celja in me lahko kje pobere :?: , nad javnim prevozom se tokrat ne navdušujem najbolj :cry:
Uporabniški avatar
 tae
Mzungu40 napisal/-a:Seveda je logično, da bo lokacija najbližja tistemu, ki stvar organizira.

Jaz sem iz Kamnika, zadeva pa bo v Ljubljani, kar je nekako približno na sredini Slovenije.

Drugače pa mislim, da z vašega konca pride le naš legendarni ZdravkoC. Morda se z njim lahko kaj dogovoriš. Vem pa, da ima eno osebo že zraven.

A sam pa nebi prišel?

Kaj pa, če bi se Ajdica in ti Mzungu40 organizirala in prišla skupaj?

Saj sem že omenil, da vsak dobi nagrado (skromno darilce), ki si ga bo celo sam zbral.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jaz že z veseljem vzamem koga zraven, vendar še ne vem zagotovo, če bom imel kakšne druge potnike zraven. Okvirno se lahko vseeno dogovorimo.
 Mzungu40
Morda bom prej dobila prevoz, če povem, da sem ženskega spola :roll: Ali pa v tem primeru sploh ne :)
Morda je vzdevek Mzungu malo varljiv, vendar je na daleč (recimo) povezan s tekom.
Saj bi postavila nagradno vprašanje o tem, kaj pomeni, pa kaj, ko g. Google takoj uniči vse veselje :roll:

Zdravko C, če bo šlo, se toplo priporočam :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA