prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:To je samo opomnik.....da slučajno kdo ne pozabi..... :lol: :lol:

Tudi danes ne bo nič - kultura v MGL je na agendi, sem šla pa včeraj malo krake raztegnit. KR gre seveda zraven :wink:
A ste še vedno v Maratoncu, še nobenga poročila :lol: :lol:

Višja sila mi je preprečila prihod na K-Rožnik, sem pa zato po domačih logih naredila tak iste kilometrčke, seveda se pa družba ne more primerjati, sem bila sama samcata :roll:
ja Cormi smo te pogrešali.....in ne, sploh nismo bili v maratoncu.....smo prišli do vrat in :shock: :shock: ...bilo je zaprto, tako da smo tokrat analizo prestavili do bowlinga...(račun pa tak, sem že mislil, da smo kaj jedli)

Drugače pa družba fina...vsekakor pa presenečen nad udeležbo.....bravo mi :clap: :lol: ...se nas je nabrala prav luštna in številčna skupina.... :D :D

Ogrevanje za analizo pa smo opravili kar na parkirišču nas je Marija razveselila s toplim napitkom....super in hvala.... :D v nadaljevanju pa še Jože z domačimi krhlji...in Jana z domačimi piškotki....njami...njami....hvala :D :D

...ni kaj odličen štar v novo leto KRožnika....naj se nadaljuje.... :D :D :D

----lepo bodite...in se vidjamo...
Cel dan se je bila borba: ali je preveč mrzlo ali ne - pa ja, pa ne, pa odpadli ti bodo kraki, tazadnja bo zmrznila in potem smo ta glas :ignore:
Seveda je lučka ostala doma zato hvala Andreji in Ireni za svetenje ter super družbo :D
:toast: Analiza pa tako vedno štima :laola

Zakljčna ugotovitev: sem spet zraven :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
mušnica napisal/-a:
AVI napisal/-a:Jp, prav luštno je bilo... :D :D ...punci vidve se pa le pocajtajta....pa Maratonca so nam spet odprli.... :D :D (prenova press - :?: :?: )

A je Maratonc po novem kitajska restavracija?

Deljeno je na polovico. So ga res prenavljali. Včeraj je delo odpovedalo tek ne pa tistih par kapelj dežja.
  • 1
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA