Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi jaz grem v Medeo, :D so me dve mladi s seboj povabile, :D seveda se tako dobri družbi nisem mogel upreti. :cmok:
Bom kavalir in jih bom jaz peljal. :wink:

Prijavil se bom v Medei pred startom s tujo pomočjo, :) jaz in tujina; "dva različna pojma" :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:Tudi jaz grem v Medeo, :D so me dve mladi s seboj povabile, :D seveda se tako dobri družbi nisem mogel upreti. :cmok:

Prijavil se bom v Medei pred startom s tujo pomočjo, :) jaz in tujina; "dva različna pojma" :lol: :lol:

Počaščeni sva lahko midve, da greva v tako prijetni družbi :P :P
To bo fajn :laola
mušnica napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Tudi jaz grem v Medeo, :D so me dve mladi s seboj povabile, :D seveda se tako dobri družbi nisem mogel upreti. :cmok:

Počaščeni sva lahko midve, da greva v tako prijetni družbi :P :P
To bo fajn :laola

V celoti se pridružujem oceni, ne, pa se ne, ker ne bo fajn, ker bo naravnost odlično :clap:
tini napisal/-a:Ojla,

Če ima kdo še kaj placa v avtu se priporocam za transportne usluge. :wink:

A si prtljaga :?: :D To stvar transportiramo :-- Imaš ZS
Živjo!

1.Ima kdo informacijo ali se bo dalo v Medeji prijaviti na ˝33. Posoški Polmaraton Citta Di Gorizia˝, ki bo v nedeljo 6. marca 2011 v Gorici? Prijava do 15. februarja je 15 evrov in potem do 3. marca 20 evrov.

2.Obstaja po končanem teku v Medeji možnost tuširanja v sklopu prireditve?

Lep pozdrav

MARDUK
MARDUK napisal/-a:Živjo!

1.Ima kdo informacijo ali se bo dalo v Medeji prijaviti na ˝33. Posoški Polmaraton Citta Di Gorizia˝, ki bo v nedeljo 6. marca 2011 v Gorici? Prijava do 15. februarja je 15 evrov in potem do 3. marca 20 evrov.

2.Obstaja po končanem teku v Medeji možnost tuširanja v sklopu prireditve?

Lep pozdrav

MARDUK

Ponavadi se da :D :D
V Medei se lahko prijavite za Posoški mali maraton / 06.03.2011

Vse tiste...ki bojo to naredili...čaka v Gorici personalizirana majčka...z imenom.
(najbrž bo natisnjeno ime na hrbtni strani)
Pogoj je... prijava na obe prireditvi.

Tuši...v razpisu piše da so okrepčevalnice,garderobe in tuši (docce).
SERVIZI: Ristori, spogliatoi, docce,
vipavsko-kraška udeležba za medeio se bo zbrala na parkirišču pred gostilno v potočah malo pred osmo in se porazdelila po vozilih!!!
lep dan, lep tek, fajn družba :clap: se obeta ...
Lep pozdrav družba

Jaz štartam v Medeo iz Postojnskega konca. Če je kakšen kandidat po poti, morda iz Sežanskega ali Vipavsko - Ajdovskega konca, pa da po možnosti pozna pot do Medee, ker jaz je ne, grem prvič, ga lahko brez problema poberem :D

Se vidimo :laola

Lp, Borut

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA