Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Mzungu40, jaz priznam, da sem mislil, da si moški. :D
 AinE
Saj ne vem, ali naj napišem žal ali hvala Bogu, da imam v soboto druge obveznosti, po katerih sigurno ne bom bolj gibčna :?
Veliko zabave vam želim,
E.
Uporabniški avatar
 tae
Ema, ali se nisi full veselila tega dogodka? Kako so lahko sedaj vmes prišle kar druge obveznosti? :(
 AinE
Ta dogodek oz. obveznost je bila tempirana na prvo soboto z lepim vremenom letos in ta bo 15.1.
Tae, si pa s svojim vabilom na to tekmovanje zaslužen, da sem se zamislila nad svoje okorelostjo in začela delati vaje za raztezanje. Verjamem, da bodo te vaje tudi pozitivno vplivale na moja škrtajoča kolena. :D
Lp E.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Mzungu40 napisal/-a:Morda bom prej dobila prevoz, če povem, da sem ženskega spola :roll: Ali pa v tem primeru sploh ne :)

Zdravko C, če bo šlo, se toplo priporočam :D

Ah, če je tako, potem pa sploh ni problema :cmok: :lol:
Vse dileme so se razblinile :rol:
Pa še, če je pri priporočilu povdarek na "toplo" :oops:

Bela tekačica, ne se bat. Vzamem vas vse Celjan(k)e zraven, le na primerno dostopnem mestu ob avtocesti (Celje, Lopata?)...
 Mzungu40
Super! Seveda je bil poudarek na 'toplo' :)

Ali gre še kakšna Celjanka? No, tekačev nas je tukaj veliko, sploh pa dobrih - dva takšna sta celo moja soseda :)

Seveda, me bodo dostavili na Lopato... Se slišiva na zs.
 luzr
tae, kako je z zasedbo dvorane? Koliko je prostih mest. :) Boš mogoče še enkrat povabil vse, ki jih s foruma še ne poznamo, pa jih mika ta preizkus, naj se tu najavijo? :wink:
Sicer nam preti množica navdušenih preizkušank in preizkušancev gibčnosti, za katere bi bil še kak štadion premajhen... :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Strah pred neznanim je očitno pri večini zakoreninjen v podzavesti. Iz pogovorov sem ugotovil, da se večina ne želi izpostavljati z nečim, v čimer ne blestijo ravno najbolj. Koliko vas bo dejansko prišlo, bo jasno šele jutri. Po zapisih na forumu pa naj bi bilo stanje takšno:

Ženske:
1. spela*
2. Mzungu40
3. Sandy
4. Cormi
5. Sončka
6. 5rca
7. damajanty
8. katka
9. Manca Vukelič
10. MiciM (? mogoče)

Moški:
1. raziskovalec
2. luzr (kamerman), mogoče ga s skupnimi močmi prepričamo, da z nami miga
3. Cvalenti (? mogoče)
4. Obivankenobi
5. ZdravkoC (ne vem ali je v tekmovalni ekipi)
6. rudi.k
7. Renato (moj kolega)

Še vedno pa ste vabljeni vsi, ki to prebirate, čeprav se ne javite.

Na kratko:
Jutri v soboto 15.1.2011 se začnemo dobivati od približno 13:30 dalje v telovadnici v Ljubljani na Rudniku III/2. Sabo imejte športno opremo, veliko dobre volje in plastenko (lahko tudi prazno, ker bo ena vaja povezana z njo :D )
Uporabniški avatar
 cvalenti
Do do 10 ure sva bila s Sandy še 100%, da prideva, toda še vedno sem več na školjki :? , kot je potrebno (zgleda ko manjša viroza). Šel sem na ligo z razlogom, da se prešvicam in ravno iz tega razloga sem tekel od doma, toda nič bolje, zaenkrat. :(
Miha, nama je prav žal, sva se veselila novih spoznanj, toda viroza je naredila svoje. Uživajte. :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
Poročilo:
Na kičasto lepo sončno popoldne sem se kar težko spravila v zaprt prostor raztegovat. Saj bi še iskala izgovor za odsotnost, ampak ne moreš to Tae-tu naredit :shock:
V majhnem prostoru nas je kar veliko zgledalo :lol:
Tae je imel dobro taktiko. Je bilo že ogrevanje tako težko, da je potem tekmovanje zgledalo bolj izi. Vsaj za nekatere :evil:
Sem bila presenečena , koliko vaj vidim in delam prvič v življenju. No,nekatere sem tudi prvič in zadnjič naredila, ne verjamem na primer, da mi še kdaj uspe v razkoraku, z iztegnjenimi nogami in z rokami na hrbtu pobrati zamašek s tal in se spet postaviti pokonci :oops:
Tae je bil milosten in nas je vse spustil v finale, kjub temu sem rajši le opazovala bolj gibčne gospodične (in gospodiče se ve :wink: ), da si ne izpahnem kakšnega kolka :--
Čestitke vsem, saj smo se vsi trudili po najboljših močeh :laola

Na koncu smo se pozabavali še z zbiranjem darila, Tae, bil si izviren :clap:
Skupno kosilo sem "prešpricala" zaradi družinskih obveznosti. Hvala za prijetno popoldne, jutri pa na sonček :D
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

pa smo le pokazali, da tudi tekači nismo čisto zakrknjene vrste. Ravno nasprotno, nekateri so delali vaje kot za šalo ... No, ja, kakšen se je pa tudi našel, ko pač zaradi svoje mišične mase ni uspel naredit kakšne vajice :-)
Jaz sem bila tam nekje dolgočasna povprečna sredina. :?
Zdravko C je hvala bogu pripeljal svojo nečakinjo in nam rešil čast pred Taetom, saj je s svojimi gimnastičnimi akrobaciji presegla pričakovano.
Druženje smo nadaljevali v Kratohvilu, kjer smo nekateri prav z zanimanjem poslušali Zdravka in njegove tekaške izkušnje, predvsem na Špartatlonu.
Tae, lušno si vse skupaj organiziral, trudili smo se kolikor smo se lahko, nekatere vaje so se mi zdele tudi koristne ...
Tisti, ki pa danes tečete v Medeji, pa vso srečo! Lp, Sončka
 Mzungu40
Tudi jaz ugotavljam, da smo preživeli čudovit popoldan. Tae se je zelo potrudil in nam razmigal tudi tiste mišice, za katere ponavadi ne vemo, da jih imamo :) No, vsaj pri meni je tako, saj danes čutim rahle posledice, rahle :) Ugotavljam, da sem kljub svojim letom (po Taetovi definiciji sem že za odpis, čeprav se počutim mlado :) kar precej gibčna :laola Če bi še malo trenirala, pa sploh... Konkurenca je bila huda, nagrade mikavne.

Hvala vsem za lep popoldan, sploh pa ZdravkuC, ki me je vzel s sabo - drugače najbrž ne bi izvedela, kaj je to gibčnost :clap:
Motivacija za treniranje zdaj je in upam, da bo čez nekaj časa kakšna ponovitev, morda kje na Štajerskem koncu. :laola
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA