- 17 Jan 2011, 09:29
Ja, včerajšnji nastop v Medeji si bom ne glede na rezultat oziroma nov osebni rekord zapomnil po tem, da sem po več kot dveh letih odtekel polmaraton brez večjih težav, še posebej od 17. km dalje, ko so se ponavadi začele pri meni večje težave in sem moral celo hoditi, tokrat je pa na 17. in 18. km "letelo" na 4.00 ali celo malo hitreje...
, drugače sem pa samo tekmo začel precej zadržano, na tempu okoli 4.07, na 3. km so se mi celo pojavile težave z motivacijo in sem celo malo upočasnil, na prvi postojanki sem naredil dva požirka neke sladke pijače in potem sem precej pospešil, tudi na 3.45, vendar sem se kmalu zopet ustalil na dobrih 4 minute/km, na 10 km sem imel čas 40.20 in na 15 km 60.50 min.Zadnja dva klanca sta mi sicer povzročala malo težav, saj mi je hitrost padla na 4.25 oz. celo na 4.30, vendar sem poskušal zadevo nadoknaditi po teku navzdol, zadnje 4 -5 km sem se boril z enim italjanom, vendar se je v zadnjem km pokazalo, da je boljši in me je pred ciljem prehitel, čeprav sem v šprintu "priletel" v cilj...
. Kokrkoli že s tekom sem bil seveda zelo zadovoljen, po moji uri sem tekel 1.26.16, uradno 1.26.50 in tako za slabi 2 minuti popravil svoj PB
, kar sem po tihem upal, vendar take izboljšave pa tudi nisem pričakoval...
. Po teku sem pojedel vsaj pet kosov potice, ker mi je cukr zelo "padu", no upam, da jo ni za koga zmanjkalo...in se počasi odpravil proti Bobrovemu avtu...
Pred odhodom sem se pri Laufarju prijavil za Gorico, tako, da že komaj čakam naslednji preizkus v polmaratonu...
V Medejo sem sicer prišel z Bober tour- som v dobri družbi Bobra, Nataše in Katje, tako, da smo se nazaj grede ustavili v Postojni na obilnem kosilu...
, tako, da Bober hvala
za prevoz in dobro družbo...
Čestitam tudi vsem ostalim za odlične rezultate...
Ja, nč, sedaj pa trenirat, v nedeljo že naslednja preizkušnja v Ajdovščini, kros 8 km...
Lp!

Pred odhodom sem se pri Laufarju prijavil za Gorico, tako, da že komaj čakam naslednji preizkus v polmaratonu...
V Medejo sem sicer prišel z Bober tour- som v dobri družbi Bobra, Nataše in Katje, tako, da smo se nazaj grede ustavili v Postojni na obilnem kosilu...

Čestitam tudi vsem ostalim za odlične rezultate...

Ja, nč, sedaj pa trenirat, v nedeljo že naslednja preizkušnja v Ajdovščini, kros 8 km...

Lp!

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.