Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela*
Jaz pa danes nisem nič zategnjena, nasprotno. Večina vaj se mi je zdela lahkih, mogoče je pa tudi včerajšnje raztezanje pripomoglo k današnjemu dobremu, ma kaj dobremu, zame sanjskemu rezultatu v Medeji. :D

Hvala taetu za organizacijo in za izvirno darilo (ga moram še naštudirati :lol: ), katki za prostor in vsem za odlično vzdušje! :clap:

Sončka napisal/-a:Tisti, ki pa danes tečete v Medeji, pa vso srečo!

Hvala, Sončka, za lepe želje. So pripomogle. :D
Ampak o tem v drugi temi. :D
Uporabniški avatar
 tae
Nekaj vas je bilo, še več jih je manjkalo, kar sem tudi pričakoval. Hvala prisotnim za udeležbo in Katki za prostor.

Zadeve so potekale skoraj tako, kot sem si zamislil. Nekatere vaje so bile res očitno preveč preproste, vendar se morate zavedati, da ste se tekmovanja udeležili le nadpovprečno gibčni.

O samih rezultatih nebi, ker ste bili vsi dobri. Pa tudi samo točkovanje mi je povzročalo malce več preglavic, kot sem predvideval.

Spela*, če nebi imeli med sabo tudi "profesionalne tekmovalke," bi bila zmagovalka. Očitno si ti še mlada, jaz pa že star :D .

Žal vas moram opozoriti, da video posnetki niso najbolje uspeli. Morda nas reši Zdravko s svojimi fotkami.

Vesel sem, da je sobotno raztezanje pomagalo tako Špeli, kot Obivankenobiju v današnji Medei.
 spela*
tae napisal/-a: Očitno si ti še mlada, jaz pa že star :D .

Koooončno priznaš ... :D
Tale citat moram pa shraniti za dokaz, da si res to rekel. :D

A videoposnetki niso uspeli zaradi kamere ali zaradi snemalca, ki se, ubogi luzr, ni mogel raztezati, ker je še starejši od tebe? :lol:

tae napisal/-a:pomagalo tako Špeli, kot Obivankenobiju v današnji Medei.

Ja, poročilo moram še napisati. Čakam, da kdo odpre temo. Drugače jo bom morala kar jaz. :roll:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a: Žal vas moram opozoriti, da video posnetki niso najbolje uspeli. Morda nas reši Zdravko s svojimi fotkami.

Zdravo raztegnjena gibčna družba. Fotke niso ravno uspele. Črna podlaga tal je močno ubijala že tako neizrazito svetlobo. Vseeno nekaj bo. Tokom tega tedna jih probam par obesit na svetovni splet. mogoče že danes katero :D
Filmčkov in malega aparata pa še nisem pogledal.
Če kdo želi vse fotke na CD naj mi pošlje svoj naslov.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Fotoreportaža v petih potezah :D

Mojster prikazuje zavozlavanje v stilu brejkdensa
Slika

In vsi bi se radi zvozlali
Slika

Cela ulica nori ...
Slika

Kdo ga je spusto? Jaz že ne ....
Slika

Zmagovalka mala gumica ... Manca
Slika
Ja, tole tekmovanje v gibčnosti mi ni bilo ravno pisano na kožo :? :) :roll:, še dobro, da je prišel Razy :D :clap:, drugače bi bil "zihr" zadnji... :evil: :oops:, drugače sem se pa super zabaval, spoznal, da moji kolki, kljub vsakodnevnemu treningu marsikateri vaji ne sežejo niti od gležnjev...zato sem si nekaj vaj prilagodil po svoje... :D, Tae tudi ni bil prestrog sodnik, hvala kolega :cast1: :cast:, imaš v dobrem :beer: :beer: :beer:...
Po tekmovanju je tako kot je ponavadi na TF-ju sledila Ana-liza :TF), tako, da sem zvečer ugotovil, da me je zadeva kar utrudila in sem upal, da se bom do naslednjega dne spočil, saj me je čakala pomembna tekma v Medeji...no na tekmi sem ugotovil, da so mi raztezne vaje očitno koristile, pa več o tem v drugi temi... :)
Tae, še enkrat hvala :clap: :cast: za organizacijo tega prijetnega druženja, pa upam, da se ti bo koleno čimprej pocajtalo, pa da spet "pičiva" kakšno dolžino...

Lp! :wink:
Obivankenobi napisal/-a:Ja, tole tekmovanje v gibčnosti mi ni bilo ravno pisano na kožo :? :) :roll:, še dobro, da je prišel Razy :D :clap:, drugače bi bil "zihr" zadnji... :evil: :oops:

Ne vem, kje si mene našel, saj sem bil menda tretji v moški konkurenci absolutno, v svoji starostni pa menda prvi :D :lol: Me pa veseli, da sem preganjal tudi strah pred zadnjimi mesti. :wink:
Šalo na stran, sam zaradi določenih težav s hrbtom (kronično) in kolenom (akutno) nisem mad najbolj gibčnimi tudi v svoji starostni kategoriji in sem raztegovalni polžek
Manca in (vidno shujšana) Špela* sta ubranili čast sodelujočih, pa tudi Cormi je bila odlična pri naketarih najbolj zahtevnih vajah. No, vsi smo bili dobri, da koga ne pozabim.
Hvala Tae za idejo, organizacijoi n tudi izvirna darila, Katki za prostor in vsem za dobro druženje na "tekmovanju" in na analizi. Posebej vesel sem bil, da smo po dolgem času v naših vrstah imeli tudi Winija, čeprav je biil le kamerman (ne se sekirat, če posnetki niso ratali, se zgodi vsakemu)
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 18 Jan 2011, 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 5rca
prijetno preživeto popoldne :clap:

sem vesela ugotovitve, da navkljub letom le nisem tako lesena, kot sem mislila :)
so bile nekatere vaje res težke, mislim da dveh ali treh nisem uspela narediti ... zaradi smeha so bile seveda še težje :wink:

tae ... hvala za organizacijo in darila ... z Drakulo začnem danes :wink:

upam, da tole še kdaj ponovimo :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA