Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

2MUCH4ME napisal/-a:
Loni napisal/-a: Sister attack zgleda drugače kot Božičeva ofenziva

To še ni nič! Glej, kaj delajo Udoviči :)
Loni napisal/-a:

Ups, kriva, na te norce sem čisto pozabila.

Me pa zanima nekaj, kako to, da sta oba Božiča imela odvezano desno supergo. A je tu tudi kak haklc skrit? :wink:
Trenutni rezultati Kranjske zimske tekaške lige, po 9. kolih so na:
http://kalisce.com/blog/zimska-liga/
Vsi, ki še oklevate ali bi se nam pridružili, pohitite, ker bo počasi zmanjkalo prijetnih nedeljskih srečanj, v super družbi. Liga se zaključi po 15. kolih, to nedeljo se dobimo ob 9.00 uri na posestvu Brdo, pri spomeniku, da odtečemo eno hitro, ravninsko 10-ko. Vabljeni, topel napitek po teku je zagotovljen.
proga okrog brda zelo dobra (ni luž,se ne praši,žal tudi ni klancev :D )pa tudi možnost da bi zašli,je tudi najhitrejše minimalna.sodniki pa si danes vse to ogledujejo z višine(1540m) se jutri ob 9.00 vidimo pri spomeniku LP ju
ehmm :? ,
mene in mp3 so pa na kranjski ligi v nedeljo kar poročili :lol: , tako da sva že začela razmišljati o poročnem potovanju :rol:
se bom eno lepo nedeljsko jutro ob devetih podal tudi na Jošta, da še tam salomonke preizkusim :!:
v nedeljo je bilo lepo in prehuda konkurenca za nas amaterje
Štart teka na Jošta je na začetku asfaltnega vzpona - ceste na Jošt pri Kranju. Do te ceste najlažje prideš, če se pelješ preko Delavskega mostu v Kranju, mimo tovarne Sava in na ovinku pred vasjo Bitnje zaviješ desno. Po cca 1 km zaviješ levo (tam je po moje tudi že tabla za Jošt) in nadaljuješ po cesti še cca 500 metrov do začetka vzpona. Parkiraš lahko kar na štartu sameme ali pa nekoliko višje ob cesti.
Štartamo točno ob 9.00 uri, zato si vzami kakšno minutko več za ogrevanje oz. iskanje štartne linije :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA