Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tomaž 77
spela* napisal/-a:Prijavo imam plačano in bi tudi šla na bus.

Ne vem pa, kako naj treniram in kaj naj sploh pričakujem. :roll: :D

Uživanje v teku in družbi!!!

Daj sekunde, minute, ure, tempo, kilometre, kalkulacije.....nekam na stran...... uživaj in na cilju bo spet :P
 spela*
Tomaž 77 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Prijavo imam plačano in bi tudi šla na bus.

Ne vem pa, kako naj treniram in kaj naj sploh pričakujem. :roll: :D

Uživanje v teku in družbi!!!

Daj sekunde, minute, ure, tempo, kilometre, kalkulacije.....nekam na stran...... uživaj in na cilju bo spet :P

Imaš prav.
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:Rosi, ti se kar hecaj ... :D Ampak znam imeti zaradi tega problem, ker bo čas iz Medeje težko ponoviti.

Drugače pa hvala, ker verjameš, da lahko tečem še bolje. :D

Lahko pa greš meni za zajčka, garantiram, da nimam namena tečt pod 1:50, pa še namesto tiste nule je bolj verjetna kaka druga cifra.
 bojanm
Lep tekaški pozdrav!
Govoril sem z organizatorji,pošljem jim skupinsko prijavo do 15.02.11.,
cena startnine do tega datuma je 15€.
Zanimanje za kosilo(analizo)je ,tako,da bo tudi to urejeno.
Kosilo ni obvezno,če kdo ne želi,naj to sporoči, A-vegi,B-nevegi ali 0,če boste imeli post.
Kakšno bo kosilo(odlično)še sporočim,nč bat.
Vsi,ki boste šli z avtobusom mi pošljite svoje podatke:
ime,priimek,leto rojstva in A ali B kosilo,nobenih drugih podatkov ne potrebujem,tisti,
ki ste že prijavljeni in boste šli z nami(avtobusom)mi pošljite samo ime,priimek in A ali B.
Vse podatke potrebujem zaradi skupnega dviga startnih številk.
To znese:
startnina-15€
kosilo-10€
prevoz-6€(polno zaseden avtobus)
Skupaj-31€,brez kosila-21€
Z nano sva se dogovorila,da z nakazili denarja pričnemo 01.02.11.
in se zaključi 14.02.11.,oziromo doler se avtobus ne napolni.
S prijavami in že prijavljeni,meni po ZS-ju lahko že začnete s pošiljanjem podatkov.
Hvala!
Uporabniški avatar
 jole
Gledam razpis, pa piše, da bodo morali vsi nelicencirani (non tesserati) udeleženci doplačati 5€ in imeti s sabo zdravniško potrdilo :shock: Se je mogoče kdo pozanimal če bodo res vztrajali na tem al to velja mogoče sam za Italijane? Lani ni noben zahteval kakšnih zdravniških potrdil, res pa je tudi, da v razpisu tega ni blo.
Uporabniški avatar
 olem
Mi lahko kdo pomaga z elektronsko prijavo za Gorico. Na strani sem našel samo obrazec. :?
 mitoc
olem napisal/-a:Mi lahko kdo pomaga z elektronsko prijavo za Gorico. Na strani sem našel samo obrazec. :?

Skenirano izpolnjeno prijavnico s priloženim potrdilom o plačilu se pošlje na e-naslov:info@marciatorigorizia.it
Mislim, da online prijave ni.
Lp.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA