Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ja se pozna prednovoletni čas :drink pri udeležbi, -saj po novem letu boljše bo- sinoči pa favorit zarnik sebastjan ni poznal proge,ali pa je bilo kaj drugega v igri( bilo pa je kar nekaj udeležencev zadovoljnih s PB) smo pa že čez polovico in bomo še zdržali par sred :D lp ju
Na začetku Sodarjeve je ledeno tam nekje do stopnic in v prvi klanec potem je bolje do ravnine pod vrhom, kjer je spet led ... S palicami in malo naokrog se gor še da preživeti - bolj je problem navzdol :lauf:

Podkovani tekači bodo v prednosti - če ne bodo že po asfaltu zbrusili žebljičkov in ostalega železa v kopitih :lol:

Se vidimo kmalu!
Včeraj je res letelo do vrha :clap:

Upam, da sta imela Vilko in Janez usklajeni uri, da ne bo kakšnih časovnih pribitkov - časi so bili namreč fenomenalni ...

Ko smo novembra štartali s sredinimi večernimi teki na Jošt sem sanjal o tem, da bo šlo kdaj pod 30 min. Pred dvema tednoma sem (z Vilkotovo pomočjo) sanje uresničil (29:59), včeraj pa kar nisem mogel verjeti času na cilju (29:02)!!!

Hvala vsem za prijetno družbo in odlično konkurenco, ki me vleče naprej!
:laola
gazi napisal/-a: časi so bili namreč fenomenalni ...

Tudi sam sem bil včeraj presenečen nad vašimi dobrimi časi, vendar bo vse skupaj kar prav!
Sem preveril čas štarta na Anžetovi uri in njeno usklajenost z mojo, pa izgleda vse v redu! Kakšna sekunda razlike mogoče!
Tako, da nimamo kaj, zimski trening se obrestuje, huda konkurenca še dodatno povečuje motivacijo, pa tudi pogoji za tek so bili včeraj skoraj idealni!

Vsi rezultati:
https://docs.google.com/#folders/folder ... liMjZjYjgx
Včeraj je bilo pa fletno, očitno sem meni v zibko položen čut za orientacijo pozabila v twingecu, saj sem se dvakrat kvalitetno izgubila (noč, megla, sneg, pa še lučka me je nekaj hecala), ma glavno je, da sem se našla. Kao na meni dobro poznanem terenu :-- No, Vilko me je vseeno dočakal tam na vrhu. :clap:
Za v dolino teh problemov ni bilo. Zanimivo!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA