- 14 Jan 2011, 13:47
Lansko sezono (natančno od 10/2009) sem imela težave s pokostnico. Morda pa sem tekla v zmoti, da gre za vnetje pokostnice, v bistvu sem imela endem(povzročil ga je udarec), zarastlino, ki se je vozila gor in dol po pokostnici. Posledica so bile občasne kar močne bolečine (zbujanje, ko ti nekaj po nogi "štema"
.
Ko se je bližal LM, sem bila že pošteno huda
, da sem si šla naredit obvezo po tape metodi. Jasno sem prej naredila svojo varjanto, glede na posnetke na youtube. Tam mrgoli različnih tape-sistemov. In mi je vidno odleglo.
Potem sem odšla strokovnjaku, ki mi je povedal nekaj krepkih glede na moje fizično stanje, mi naredil sistem lepilnih trakov in čez mesec dni sem brez bolečin odtekla maraton (po 14 dneh so trakovi popustili in sem jih nadomestila sama).
Po predahu v novi sezoni malček čutim nogo, endema ni očitnega. Če pa bi bila kaka težava, si bom sama obvezala nogo, trakove sem si nabavila in poslikano imam nogo in način preveze, da ne bom ziher prav naredila. Je pa obveza čisto drugačna kakor Rosijeva. Po moje je point tudi za kako reč gre. Pri meni je zdravilec najprej določil žarišče.
Priporočam tape metodo.

Ko se je bližal LM, sem bila že pošteno huda

Potem sem odšla strokovnjaku, ki mi je povedal nekaj krepkih glede na moje fizično stanje, mi naredil sistem lepilnih trakov in čez mesec dni sem brez bolečin odtekla maraton (po 14 dneh so trakovi popustili in sem jih nadomestila sama).
Po predahu v novi sezoni malček čutim nogo, endema ni očitnega. Če pa bi bila kaka težava, si bom sama obvezala nogo, trakove sem si nabavila in poslikano imam nogo in način preveze, da ne bom ziher prav naredila. Je pa obveza čisto drugačna kakor Rosijeva. Po moje je point tudi za kako reč gre. Pri meni je zdravilec najprej določil žarišče.
Priporočam tape metodo.