prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

sobota 22.1.2011 - 8.30 - Fužinski grad

Trenutno stanje:
Cel PST
1. AVI
2. spela*
3. Marinka ?
4. Tini
5. ROSI64
6. RAF
7. raziskovalec
8. ....

Polovička:
1. Andreja
2. Helena
3. mojculja
4. Marjana
5. Pajo
6. ....

Prijave še vedno odprte....vse do jutri do 8.30.... :lol: :lol:
pajo napisal/-a:Polovička.Kaka kombinacija prevoza do Fužin? Lahko peljem do tja samo se bo moralo potem mene čakati v Kosezah, da prisopiham. :?

Pajo, z mano jutri ni za kombinirat...bi rada polovičko mal podaljšala, pa sem že v eni drugi kombinaciji :lol: :lol: . Pridem direkt pred FG.
mojculja napisal/-a:
pajo napisal/-a:Polovička.Kaka kombinacija prevoza do Fužin? Lahko peljem do tja samo se bo moralo potem mene čakati v Kosezah, da prisopiham. :?

Pajo, z mano jutri ni za kombinirat...bi rada polovičko mal podaljšala, pa sem že v eni drugi kombinaciji :lol: :lol: . Pridem direkt pred FG.

Se je že David ponudil ampak ne vem.... Nekaj se paca v meni. Mislim, da nisem za polovičko. Raje kaj manj. Hvala vsem za prijaznost. Lep tek in vreme.
Od kar sem zbolel iz togote nisem šel na forum zato nisem vedel, da boste šli teči :oops: Danes pa na "takratkem" treningu srečam šesterico, ki so lahko normalno dihali po več kot 25 km :shock: Mi je žal, da nisem prej prebral, bi pripravil okrepčevalnico :oops: Se vam bom v kratkem oddolžil :D
Bravo vsem :clap: Jaz bi tudi šel cel krog :--(
Pa sem obdelal še en PST cel krog. :D

ZELO SEM VESEL: :laola
:arrow: ker sem po dolgem času opravil tek brez protibolečinskih tablet :D
:arrow: ker je noga vzdržala vseh 33 km (le par krat me je opozorila, da jo še imam) :D
:arrow: ker sem tek začel z AVI-jem in ga z AVI-jem tudi končal :D (no on je naredil vmes še dva dodatna Golovca, še nekaj km več , pa še ko mu je postalo hladno je sklece delal :bum: )

Hvala vsem za prijetno družbo. Hvala AVI-ju za podporo v drugi polovici Četverici se pa opravičujem, ker sem jih v Kosezah zapustil, začelo me je namreč zebst in ni bilo druge kot migat naprej.

ŠE ENKRAT LAHKO PRITRDIM, TI TEKI PO PST-ju SO RES NEKAJ POSEBNEGA. :D ČISTI UŽITEK. :D
pa je za mano drugi krogec letos in spet je bila družba fantastična in kot zanimivost nas je bilo več za celega, kot polovičko. Sem prvič startal it Fuzin in je ta varijanta bolj humana, kot tista, ko grem iz Dravelj. Sam tek nič posebnega, oziroma je veliko na tem, da je glava tista, ki pove kam gremo. Mogoče sem imel vmes malo krize, ker se mi je zdelo ,da je cuker šel v nevarne vode,ampak sem z dodanimi OH zadevo hitro saniral in je bilo zadnjih 5 km celo najhitrejših na celem krogu. Hvala sotekačem za prijetno druženje in seveda soncu, ki nas je lepo grel in edino veter je bil na določenih delih moteč, ampak ni bilo pretirane panike.
Jutri pa še na Pohorje in bo zanimivo videti, kaj bodo rekle noge. :mrgreen:
zajc napisal/-a:Danes pa na "takratkem" treningu srečam šesterico, ki so lahko normalno dihali po več kot 25 km :shock: Mi je žal, da nisem prej prebral, bi pripravil okrepčevalnico :oops: Se vam bom v kratkem oddolžil :D

Ja, ko smo po dobrih dveh urah teka na Žalah srečali zajca, sem morala najprej pogledati na uro. Le kaj on počne na PST ob taki pozni uri? :shock:
Ampak sem se potolažila s tem, da smo bili verjetno mi zgodnji. :lol:

Drugače je bil to danes moj tretji cel krog po PST. Za prvega (v snegu) sem pred slabim letom potrebovala približno 4 ure 20 minut, za drugega decembra lani (sama) 4 ure in še nekaj minut, danes pa neto 3:22 (bruto pa kakih 10 minut več, ker sem imela "nujne opravke" na Petrolovem WC-ju :lol: ). Če bo šlo tako naprej, bom še Avija ujela. :lol:

SIcer pa skoraj idealen dan za tek - če le ne bi pihalo.
zajc napisal/-a:Od kar sem zbolel iz togote nisem šel na forum zato nisem vedel, da boste šli teči :oops: Danes pa na "takratkem" treningu srečam šesterico, ki so lahko normalno dihali po več kot 25 km :shock: Mi je žal, da nisem prej prebral, bi pripravil okrepčevalnico :oops: Se vam bom v kratkem oddolžil :D

Zajc, sej sem te povabil..... :wink:

Drugače pa super bazično kroženje po PST..druščina ta prava...vreme odlično, čeprav je na momente kar pošteno pihalo....nekaj malega pa še tukaj:
http://www.davidkadunc.si/?p=148

P.S. Rosi ni problema in še kdaj...upam le, da je noga zdržala, me je vmes malo zaskrbelo, da ne bo kaj... :ignore:
...čestitke vsem....tokrat žal ni bilo časa za kavico, kakav, ...pa drugič.. :D

LP
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA