prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:
zajc napisal/-a:Danes pa na "takratkem" treningu srečam šesterico, ki so lahko normalno dihali po več kot 25 km :shock: Mi je žal, da nisem prej prebral, bi pripravil okrepčevalnico :oops: Se vam bom v kratkem oddolžil :D
Bravo vsem :clap: Jaz bi tudi šel cel krog :--(

Ja, ko smo po dobrih dveh urah teka na Žalah srečali zajca, sem morala najprej pogledati na uro. Le kaj on počne na PST ob taki pozni uri? :shock:
Ampak sem se potolažila s tem, da smo bili verjetno mi zgodnji. :lol:

Drugače je bil to danes moj tretji cel krog po PST. Za prvega (v snegu) sem pred slabim letom potrebovala približno 4 ure 20 minut, za drugega decembra lani (sama) 4 ure in še nekaj minut, danes pa neto 3:22 (bruto pa kakih 10 minut več, ker sem imela "nujne opravke" na Petrolovem WC-ju :lol: ). Če bo šlo tako naprej, bom še Avija ujela. :lol:

SIcer pa skoraj idealen dan za tek - če le ne bi pihalo.

Špela*, zagotovo bo šlo tako naprej, samo počasi pa z užitkom, da ne rečem po pameti. :-)
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Ejga, a ne bi vi mal na kavču ležal, pa TV gledal !?? ;-)

Sej sem vam kar malo fovš. Uživajte.

Ej jo, a ne bi ti zraven prišla? :D

ah, ne vem, je bil tolk dobr program na TV ... ;-)

Ko bo čas za to, pa pridem ...
Sončka napisal/-a: da ne rečem po pameti. :-)

Kako to veš, kaj moraš reči? :oops: :roll: :D
(Namreč, mislim, da sem si 500 metrov pred ciljem - ne pretiravam, res je bilo čisto na koncu - malce pretegnila eno mišico v nogi. Včeraj sem se potem malo smilila sama sebi, danes je pa že bolje.)
Ni mi žal, da sem se vam pridružila, kljub temu, da je med prazniki tudi mene zvila bolezen in me je bilo malce strah tolikih kilometrov. Na začetku mi je zanohtalo v tenkih rokavičkah, ampak na klancu na Golovec so se prsti že dobro ogreli. Mraz in veter prinašata tudi kakšno prednost - zadoščalo mi je samo pol litra tekočine v pripasanih bidončkih.
Zadnje kilometre sva si delala družbo z rafom, ki me je proglasil za študentko :D :laola :--( (kaj vse skrijejo sončna očala!). Pa tudi jaz sem ostala odprtih ust, ko mi je razložil, da je diabetik in kljub vsemu maratonec. :clap:
Se vidimo naslednjič!
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a: da ne rečem po pameti. :-)

Kako to veš, kaj moraš reči? :oops: :roll: :D
(Namreč, mislim, da sem si 500 metrov pred ciljem - ne pretiravam, res je bilo čisto na koncu - malce pretegnila eno mišico v nogi. Včeraj sem se potem malo smilila sama sebi, danes je pa že bolje.)

Špela* blagor tebi, jaz sem si pretegnil več mišic in sklepov. Sam sebi sem se smilil, kar je trajalo še naslednji dan na smučanju.
Vse ste že napisali, sam sem bil vesel, da sem postavil letošnji PB, kar mi solo ne bi nikoli uspelo. Pa še utrujen sem bil precej manj, kot pri zadnjih dveh, počasnejših in bolj utrujajočih poskusih.
pot je ista, kot da greš z avtom iz obvoznice po tržaški do križišča in levo do spara.
se pravi sedaj obuješ superge na parkirišču pri šparu vič in gremo lepo v počasnem tempu, da se ogreješ po Tbilisiski proti Tržaški cesti in pri semaforju zaviješ levo proti obvoznici in pičiš v hitrem tempu naravnost do največjega križišča z semaforji pred obvoznico. to je cca 500 m in ko prideš do tega križišča si že na PST( pot pride iz leve) in greš samo še desno in po Fajfarejvi do ovinka in pod štreko v predor dolg 20 m (tudi predor je v Lj) in si že na drugi strani in mimo britofa ter po znamenitih stopnicah v breg na Brdo in naprej proti Kosezam
skratka simpl kot pasulj :mrgreen:

do pst imaš iz parkirišča cca 700 m ogrevanja, kar znese točno 5 min v zelo počasnem tempu.
Hvala za odgovor. Upam, da ne bom preveč zatavala, saj (še) ne poznam najbolje tistega konca, tako da je ta opis zaenkrat precej abstrakten zame. Ga bom pa poskusila v prihodnjih dneh spraviti v prakso ...
Kot sem lahko opazil, vas je bilo danes ogromno kateri niste imeli kaj početi :mrgreen: in prav vsakega posebej je bilo veselje srečati in pozdraviti.

LP
Matjaž
Naši trojici se je pridružil še zajc :clap: s katerim sva pretekla malo podaljšano polovičko. :D Meni se je nabralo slabih 21 km, zajcu pa verjetno še kakšen km več. :clap:

Hvala zajc za družbo med tekom. :clap: :clap:

Družbo med potjo na Golovec mi je delala miciM :clap: (hvala ti za nekaj skupnih km). :D

Med potjo pa srečali znane obraze MatjažV, Classix,.... :D
Še zadnja dolžina pred maratonom v Sevilli je pod streho :D Se je nabralo kar 35 km. Odtekel sem jih v družbi z Zvonetom in Gagijem. Zmenjeni smo bili za tempo okoli 5:00 po km, na koncu pa je povprečje zneslo 4:49. Sta me fejst gnala.
Na PST kar gužva. Srečal Rosija, Maco, Zajca, Marjano, Natašo, Classix, cel kup 3k športovk in športovcev, pa še ...

Škoda da ni blo vsaj malo sončka.

Že počivam in hidriram :drink

Lp, Matjaž
Po stresnih zadnjih desetih dnevih sem se kar malo s strahom in s spoštljivostjo podala na "samo" polovičko. Družbo mi je delala Marjana, hvala bogu,sicer bi občepela v varnem domačem naslanjaču kot kavč-vumen. :evil:

Na začetku je Marjana kar malo terala, sva bili hitrejši od mojega plana, potem sem ji pa morala zategniti ročno :oops: , ker bi sicer občepela nekje na Viču. Tako sva oddelali zame bogovsko polovičko :clap: . Marjana je imela še precej rezerve, jaz skoraj nič :--( . Če bi morala odteči še kakšen km, bi se mu z veseljem uprla. :shock:

Ne bom ponavljala, koga vse smo srečali, ste jih že našteli. Lepo vas je bilo spet videti :D .

Hvala vsem :laola , da sem se spravila od doma in odtekla.
Ja tudi jaz sem bila vesela,da sem z kroženjem okrog fužinskega grada dočakala nekaj znanih obrazov in z njimi odtekla nekaj km, no Maco in Marjano sem samo pozdravila, na vrhu golovca sem se odcepila na pot golade in na koncu se mi je nabraloslabih 20km, kar je za mene ta trenutek kar super.
Turističen ogled Seville z perspektive tekača mi ne uide, se že veselim, hitro tako ne bom mogla it :lol: :lol: :lol: .

:wink:
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA