Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pa je za nami še zadnji Jošt. Rezultati so na netu še preden vsi sodelujoči sploh pridejo do doma, tako da Božič & co :clap:
Kalan se tokrat skoraj ni mogel izgubiti :D , tako da je mladince brez težav raztegnil. Ostane nam torej, da počakamo na abrahama, ko kot kaže da je tekaška forma najboljša.
Je pa Kalan obljubil, da ga prihodnjo nedeljo na Krvavec ne bo in je boj za zmago odprt. Ampak bi ga vseeno radi videli tudi na tej bolj strmi progi, tako da Tomaž vabljen.
No ja, jaz rabim malo več časa...
Moje poročilo (o nesodelovanju na ligi): http://vencelj-sportnik.blogspot.com/
Tistih par fotk, kar jih nisem zbrisal- zraven so tudi tiste s poti od Jošta do Sv. Jederti...
https://picasaweb.google.com/venceljstu ... OqNvZ-kHA#

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Predzadnja tekma kranjske tekaške lige v tej sezoni. Zjutraj sem se odločil, da se vendarle zapeljem :driver: do Stražišča...od tam na Mohorja in nazaj :lauf: znese blizu 20 km, to je pa že nekaj.
Druženje tekačev, debata- to je boljši del nedeljskih srečanj. O (svojem) teku pa ne bi veliko besedičil. Sem ga spravil na minimum, klance prehodil, tako da je bilo razmerje nekje na fifty/fifty. Na povratku sem se izognil cesti s Čepulj do Stražišča, sem šel še na Jošta in po Sodarjevi dol.

LP, vencelj
Udeleženci Kranjske zimske lige pozdravljeni!

Jutri se še 15. vidimo, na zadnjem kolu letošnje lige. Kot pravi Vencelj, nas čaka 10 km ravnine okrog Brda. Vabljeni v čim večjem številu, da se pred štartom in pa ob čaju v cilju skupaj dogovorimo, glede zaključka lige.

V razpisu smo zapisali, da bi bil zaključek lige prihodnjo nedeljo na Kališču, zadnjič pa vas je kar nekaj omenjalo, da bi vam bolj odgovarjalo, da ligo zaključimo med tednom in sicer v sredo, 23.2 ob 18.00 uri z vzponom in podelitvijo na Joštu nad Kranjem.

Ker smo zbrali kar veliko nagrad (mislim, da se bo čisto za vsakega našlo vsaj nekaj), ki jih bomo podelili med vse udeležence zaključka z žrebom, ne glede na uvrstitev, želimo, da se zaključka udeleži čim več tekačev, tako da bi resnično želel, da se vas jutri na Brdu zbere čim več in se potem skupaj dogovorimo, kje zaključimo letošnjo uspešno zimsko sezono.

Kaj se bomo dogovorili glede zaključka, bomo jutri, po dogovoru na Brdu, objavili na forumu.

Tekaški pozdrav, Klemen
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA