prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Rudi Puding
Prosim za nasvet,

Pred kratkim mi je crknil moj cca. tri do štiri leta stari Suunto T4. Po temeljitem razmisleku sem se odločil, da je čas, da si nabavim novo uro. In tu nastane dilema.

Po pregledu aktualne ponudbe se nekako najbolj navdušujem za Garmina 405 oz. 410, ali pa Suunto T6. Dilama, za katero uro se odločiti, je nastala, ker imam za Suunto že ustrezen foot/computer pod, ceni pa sta približno enaki.

Ali obstaja tudi primerljiv Polar, ki ima tudi višinomer?

Hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
 teoo
To je precej Audi vs BMW vs Toyota vprašanje.

Jaz se tudi selim iz Suunta T3 na kak razred više. T3 je super, a ne omogoča predhodne priprave treninga.

Pri Suuntu je za ene muka ročno vnašanje intervalov in ostalih parametrov treninga (pri polarju in garminu te vneseš prek računalnika)

Garminova ahilova je polnjenje baterije zaradi vgrajenega GPS-ja. Je pa z vgrajenim GPS-jem v prednosti pred ostalima, saj moraš pri nju obvezno nositi vsaj en dodatni senzor.

Garmin baje ne omogoča tako kvalitetne analize treninga oz priprave nanj kot polar ali suunto.

Po internetu pravijo, da je Polar RS800CX še najboljši. Verjetno pa je še kdo na forumu, ki ve precej o teh stvareh.

btw, pri Garminu je mogoče bolj kot 405 zanimiv 310.
Uporabniški avatar
 tae
Nekaj smo nekoč nekdaj testirali:

clanki/10

clanki/18

Javi se mi na zs. Morda ti lahko še kaj pomagam. Če se boš odločil za T6C, ti lahko posredujem tudi podrobna navodila v Slovenščini.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA