Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Meni en najljubših tekov, pa sploh ni gorski :) Ne vem, zakaj, ampak Zagreb-Čazma je zakon! Tiste lepe ravnine skozi dolgočasne vasi... Super! In sem res vesela, da bo letos spet uradno in tek ne bo šel v pozabo! Žal jaz letos ne morem, bom pa s srcem z vami!!! Čez kako leto ali dve, pa pridem spet...

LP, Vanja

PS: Je kdo omenil bobrčke??? :) Zdravko, kaj boš z dvema? Naši štirje so tako osamljeni tam na polici in čakajo petega prijatelja... :D
Zdravo Primož,

Si se vrnil iz "preteklosti"? Hvala za prelepo kartico.

Vidim da si se prijavil na ZG-Čazma. Potem pa se vidimo, samo prijaviti se še moram :)
Ne morem izpolniti prijavnice, ki je na strani. Kako si se pa ti prijavil ali kdo drug??

Lep pozdrav in pridi še kaj na Pohorje (časa imaš še samo dve nedelji :wink: )

T
Ojla Tomaž sem prav vesel da si dobil kartico.Nekatere tudi niso prispele.
Glede prijave sem si sprintal obazec in ga nato izpolnil na peš s kulijem.Potem sem naredil scan in poslal po mejlu.Če hočeš te lahko prijavim jutri samo pošlji mi podatke na zasebno sporočilo.Se slišimo in vidimo.
P
Radolca napisal/-a:prijavljen sem :!:
ima kdo kakšen link o progi :?:

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=156052

Profil je na grafu malo nejasen, drugače pa je v prvem delu večinoma ravno, po 40. kilometru pa je nekaj daljših klancev in kilometer pred ciljem še eden finalni :lol:
Višincev seveda ni 800, mogoče 300 ali 400. V glavnem dovolj težko, da te v zadnjem delu lahko pobere, če si na začetku pretiraval :twisted:
Če bo veter v prsi se je dobro skriti za kakšno skupinico.
vanja napisal/-a:PS: Je kdo omenil bobrčke??? :) Zdravko, kaj boš z dvema? Naši štirje so tako osamljeni tam na polici in čakajo petega prijatelja... :D

Vanja, ti si jih sama lahko pritečeš... a jih ne bi prepustila komu, ki tega ne zmore :oops: :D
vanja napisal/-a:PS: Je kdo omenil bobrčke??? Zdravko, kaj boš z dvema? Naši štirje so tako osamljeni tam na polici in čakajo petega prijatelja...

Naš že skoraj tradicionalno potujem k vam, kakopak! Če se Inot odloči odteči Čazmo, meni namreč ni :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA