Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bike007
Ja takle mamo...

Pravte, da je treba pri nakupu superge sprobat. Se strinjam.
Ampak, frdamana, v štacunah nimajo korenin, poljskih in gozdnih poti... :mrgreen:
Potlej ne morš glih garant ugotovt, da ti bodo določene superge sedle za ta-pa-ta teren. :?: :idea:
Uporabniški avatar
 Pina
hja...vsaj lahku pogruntaš al te žuljo kje al ne :P
Drgač pa sem v Celju v interšportu vidla "poligon" za testiranje teh trail šouhov :)
Uporabniški avatar
 Radolca
bike, mal preveč znaš komplicirat in si delaš probleme iz nepotrebnih stvari.
pojdi v štacuno, izprobaj par superg, in tiste, ki najbolje sedejo na nogo, so dobitna kombinacija. kasneje boš spoznaval superge za različne terene itd.
jaz sem leta 2007 v soboto kupil mizuno vejvrajderke in v nedeljo odalufal ljubljansko polovičko. v cilju jih sploh nisem želel dol dat, bi kar spal v njih :lol:
sem pa pri svojih 184 cm in 95 kg v njih hiter ko sneta skira :!: :wink:

PS: po mojem je pir :drink moja ta hitra droga :--
Uporabniški avatar
 bike007
V igri so evri, zato ne kompliciram. Nimam namena kupiti nekaj na srečo, pa da se zajebem in kupim napačne. Tistih nekaj minut probe v trgovini mi ne more dati garancije, da bo kul tudi na terenu.
Uporabniški avatar
 Pina
pol pa...nevem kaj nej ti rečem.....če vsi lahko tako kupujemo, nekateri celo prek neta, boš pa tut ti kej zase našu :wink:
Uporabniški avatar
 bike007
Ma sej je normaln, da bom mau že mogu reskirat z izbiro. Sam pravm, da je normaln, da tolk tle težim, ker hočm bit čimbl zihr. To je to.

K dat 80+ evrov in po možnosti ugotovt, da maš napačne superge, se mi ne zdi glih zanemarljivo. ;)
Uporabniški avatar
 Pina
pa sej obstajajo neki testi, eni so mislm da vsake tok cajta na kodeljev. Pa mogoč obstajajo tut kaki testi trail šuhov.
Uporabniški avatar
 Loni
Pa upam, da nisi bil ti tisti vesoljec, ki je šel danes popoldne na Šmarno krstit svoje nove najkice, seveda tiste za asfalt. Zgledal je čisto zgubljen, sem se prav fajn nasmejala.
Uporabniški avatar
 bike007
Superge sem kupil pred eno uro, v času, ko si bila na Šmarni, pa sem bil najbrž še na šihtu. ;)
Sicer pa, če koga nasmejem, tudi fajn, to je dobro delo. :D
 wind
No, končno! Sem že mislil, da boš odprl še tretjo temo o nakupu. :twisted:
Zdaj pa čimprej laufat, potem pa obvezno poročaj na forumu, kako fajn je bilo.

bike007 napisal/-a:K dat 80+ evrov in po možnosti ugotovt, da maš napačne superge, se mi ne zdi glih zanemarljivo. ;)

Hja, tudi to se dogaja. Mislim, da se je vsak tekač že vsaj enkrat takole nasmolil, ko je kupil nekaj, kar je v trgovini ob poskušanju izpadlo super, po nekaj tekih pa ugotovil, da se noge ne strinjajo z izbiro; npr zato, ker superge kronično žulijo na istem mestu ali zato, ker se nek del telesa upira in dosledno teži z bolečino; v starih supergah pa je seveda vse OK, potem pač nesrečen nakup nekomu podariš ali pa jih uporabljaš za sprehode.

80 € je seveda le uvodni del uvodnega uvoda; ko boš malo tekel, boš kmalu ugotovil, da rabiš še dobro tekaško uro, najbrž tudi tekaško majico, hlače, tekaško kapo, lahko tekaško vetrovko; kasneje še par trših superg za tek po gozdnih in hribovskih poteh, pa še en model z gtx membrano, da bo lepo in udobno tudi v dežju, čez kako leto ali dve pa seveda tudi manj blažen, lažji model copat, ki bo hitrejši in oh-in-sploh. :mrgreen:
 vit
Saj razumem, da za svoj denar zelis kupit najboljse, ampak pred 4 leti ko sem zacel laufat je bila moja zgodba o copatih taka, da sem od zacetka uporablajl kar ene stare adidaske katere niti priblizno niso bile kot temu recemo dobre. Bila je pa volja do teka, danes ko lahko povsem mirno recem, da sem rekreativni tekac s 30-40 km teka na teden, mi se na pamet ne pade toliko komplikaj okrog obutve.
Gres v trgovino probas in je to to, zato mi je tudi post od Loni skrajno smesen, v smislu da je nekdo laufo po terenu z neprimernimi copati kot, da bi bilo potrebno za vsak teren posebej copate, dajte no malo resnosti, potem takem sem norec,ki laufa s povprecnimi copati v rangu za 50€ po vseh terenih,
bolje kot z opremo se raje veselimo teka, novega dneva z vedno pravim terenom in vremenom kakrsnimkoli ze pac

LP
Uporabniški avatar
 bike007
ko boš malo tekel, boš kmalu ugotovil, da rabiš še dobro tekaško uro, najbrž tudi tekaško majico, hlače, tekaško kapo, lahko tekaško vetrovko;

Vse to že imam. S tekom sem pričel že pred dvema letoma, vendar bolj tako, če se mi je nenadoma sprdnilo. Zdaj pa imam veliko boljši razlog... :mrgreen: :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA