prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
spela* napisal/-a:
klatez napisal/-a:Niti ni tako drago. Baterija je okoli 1,5 € pri Velikem Poku, dela pa si ne računaj: :wink:
http://gnjmch.com/public/tips/GarminF50.Battery.html

Pri urarju je vse skupaj 8 evrov ... :roll:
A ti baterije sam menjaš po teh navodilih?

Seveda! Lahko bi menjal tudi tebi.
Ker pa nisem iz prestolnice, pa bi ti lahko npr. luzr pomagal (zavezanih oči). :wink:
Hvala, naslednjič bom torej poskusila sama.

luzr napisal/-a:Grem stavit, to menjavo baterijice naredim z zavezanimi očmi

Te stave pa jaz ne sprejmem. Vsaj kar zadeva mojo uro, ne.
Mislim, da sem baterijo menjala 2x... pa umes je že neki zafrkavala, pa mi je pol urar spucal kontakte in je bla spet okej. Ampak zdaj je pa čist čist hin, nova baterija ne pomaga:) :evil:
Uporabniški avatar
 Pina
Napiš na garmina, pa ti bodo povedali kok naprej.
Mnde ma folk kr dobre izkušnje z njimi. Mislm da je servis nekje v Kranju.
Kaja2737 napisal/-a:Kolk časa ima ta ura garancijo? Marca bo 2 leti, odkar sem jo kupila in mi je čisto crknala :? ...
Hvala :)

Pošlji na Garmina pa ti bodo, popravili oziroma zamenjali, so izredno fleksibilni!
Meni je šel pašček pri uri, na servisu pa mi pravijo, da jih nimajo več na zalogi...Ima kdo omenjeno uro doma, pa se mu kje valja...rabila bi namreč pašček...
Hm, prejšni teden so dobili mojo 50ko v garancijo in jo obdržali, naj tam dol vzamejo, pasu nič ne manjka :mrgreen:

Drugače me pa zanima, če je USB za prenos podatkov od 50ke kompatibilen tudi s 60ko? Hvala...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA