Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
EčO napisal/-a:
vencelj napisal/-a:V snegu na VKP nisem šel, niti en teden kasneje, ko je tam okrog hodil božiček (AVI :wink: :arrow: fotke), niti v tretje, ko je EčO že zaključil spoznavne etape.
V tem času spoznavam predvsem samega sebe in ugotavljam:
:arrow: po vseh letih tekmovanj je zamrla vsaka želja po tekmovalnosti, preganjanju s časom in tekmeci. To mi je ponovno potrdilo nedeljsko Brdo (kranjska zimska liga)...Zaenkrat (dokler me ponovno ne piči...in to ob vsej nepredvidljivosti ne morem vedeti, kdaj bo) sem s svojimi tekmovanji zaključil;
:arrow: udeležbe na nobenem teku (ali ultra zadevi) ne bom obljubljal vnaprej, kot taka mi potem predstavlja samo obveznost, pritisk in vir stresa...karkoli se bo takega dogajalo, se bom enostavno zjutraj odločil in se pojavil tam ali pa tudi ne;
:arrow: v nasprotju z Brdom, ki mi je bil muka, sem užival v petkovem in sobotnem solo tekanju po zasneženih gozdovih, prav tako pa tudi v nedeljskem pohajkovanju v dobri družbi na območju Čepulj in Jošta.
:arrow: začetek januarja imam pa v planu viewtopic.php?p=241684#p241684

LP, vencelj

Škoda Vencelj ker te ni bilo zraven na VKP! Trenutno sva oba v približno isti tekaški fazi oz na istem razpotju. Tudi jaz od mojega "come backa" pri svojih tekaških aktivnostih ne uporabljam več ure (razen tistih na cerkvenih turnih :) ), polzmetra in ne merin točnih razdalj. Enostavno grem in uživam..... Tempo, čas in razdalja nista več moj gospodar! :clap:

Ko boš na VKP se ti bom z veseljem pridružil, če bom le utegnil!!

Morda sva v približno isti tekaški fazi, a imam trenutno precej opravka s svojo delovno fazo: tam sem približno v zadnji tretjini, ujet v položaju, ko mi še ni čisto jasno, kako bom zvozil...sem nekako ujet, a iščem izhod...ker tako ne gre več. Ob vsem tem je tek samo terapija, a ne dovolj "težka", da bi prevagala.

LP, vencelj
 spela*
Vencelj, mogoče (vsaj za začetek) potrebuješ nekaj dopusta?
Drugače pa ... seštej pluse in minuse, pa preuči druge možnosti (kar v današnjih časih sicer ni prav lahko). In si odgovori na vprašanje, ali lahko in v kakšni meri si lahko razmere narediš bolj človeške. Na delovnem mestu nihče ni nenadomestljiv, medtem ko doma je!
Uporabniški avatar
 vencelj
spela* napisal/-a:Vencelj, mogoče (vsaj za začetek) potrebuješ nekaj dopusta?
Drugače pa ... seštej pluse in minuse, pa preuči druge možnosti (kar v današnjih časih sicer ni prav lahko). In si odgovori na vprašanje, ali lahko in v kakšni meri si lahko razmere narediš bolj človeške. Na delovnem mestu nihče ni nenadomestljiv, medtem ko doma je!

Ja, Špela, s tem se že nakaj časa ukvarjam, a prav tu prihajam do brezizhodnosti...konflikt med dejstvi in mojim šefom, ki " s tem nima nič"...
Zgolj menjava službe (kar pa res ni lahko) bi rešila zelo malo ali nič, ob nadaljevanju v enakem stilu.
Sploh imam pa to delo še vedno rad, le pregorel sem...poklicna bolezen današnjega časa.

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Moj koledar tekmovanj za leto 2011:
:arrow: 18. junij 2011- Gorski maraton štirih občin
in to je to.
To ne pomeni, da me nikjer drugje ne bo (čeprav mi trenutno niti pod razno ni do tekmovanj in tekmovalnosti), a GM pač ne kaže zamuditi. Ostalo bom videl sproti...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:V tem času spoznavam predvsem samega sebe in ugotavljam:
:arrow: po vseh letih tekmovanj je zamrla vsaka želja po tekmovalnosti, preganjanju s časom in tekmeci...Zaenkrat sem s svojimi tekmovanji zaključil;
:arrow: udeležbe na nobenem teku (ali ultra zadevi) ne bom obljubljal vnaprej, kot taka mi potem predstavlja samo obveznost, pritisk in vir stresa...karkoli se bo takega dogajalo, se bom enostavno zjutraj odločil in se pojavil tam ali pa tudi ne;

LP, vencelj

...po mesecu in pol novega nič...

lp
Uporabniški avatar
 vencelj
O seveda. Novo je, da ne spremljam in ne beležim več svojih kilometrov. Tečem, kadar imam čas in kolikor in kjer mi paše. Konec januarja je in pojma nimam, koliko sem pretekel v tem mesecu, pa mi je tudi čisto vseeno. Prav tako mi je vseeno, koliko jih je pretekel katerikoli drugi tekač.
Tečem in uživam!
:laola

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
:?
Grb razširja ponudbo...
viewtopic.php?p=245607#p245607
Jaz ne obljubljam nikomur ničesar več, a v tem primeru mi je bolj vabljiva ponovitev Šentiljske, odločal se bom s petka na soboto, lahko bo pa tudi čisto nekaj tretjega :roll: .
In zakaj zajc in grb ne bi šla na spoznavanje še enega dela Slovenije, severno od Maribora, zelo blizu avstrijske meje :?:

LP, vencelj
 edo-brko
Lp!

Vencelj, zakaj ne bi z boljšo polovico spoznavala jugovzhodni del naše dežele, do meje z "lepo njihovo"! Na praznični kulturni dan bi odtekel kar prijeten 11.3 km dolg tek do vrha Gorjancev - Trdinov vrh 1168 m ( nato pa še spust do koče "Pri gospodični").Življenska sopotnica pa bi med tem opravila pohod iz Gabrja (tudi start teka) do "Gospodične" lahko pa tudi do vrha (Trdinov vrh).
Najbrž še nista bila v tem koncu, pa bi bilo zanimivo.
Najbrž se to ne bo vklopilo v vajin načrt in bo ostala to le moja želja, sem pa podal neko spremembo, da se ne boste pogovarjali vedno o istih možnostih (Šentilj,Vrba,gorejski hribi).
Uporabniški avatar
 vencelj
edo-brko napisal/-a:Lp!

Vencelj, zakaj ne bi z boljšo polovico spoznavala jugovzhodni del naše dežele, do meje z "lepo njihovo"! Na praznični kulturni dan bi odtekel kar prijeten 11.3 km dolg tek do vrha Gorjancev - Trdinov vrh 1168 m ( nato pa še spust do koče "Pri gospodični").Življenska sopotnica pa bi med tem opravila pohod iz Gabrja (tudi start teka) do "Gospodične" lahko pa tudi do vrha (Trdinov vrh).
Najbrž še nista bila v tem koncu, pa bi bilo zanimivo.
Najbrž se to ne bo vklopilo v vajin načrt in bo ostala to le moja želja, sem pa podal neko spremembo, da se ne boste pogovarjali vedno o istih možnostih (Šentilj,Vrba,gorejski hribi).

Hvala, edo, za všečno ponudbo.
Slovenija je lepa in precej "večja" kot je to videti na zemljevidu. Tisti konec bo verjetno slej ko prej prišel na vrsto v projektu spoznavanja Slovenije na dveh nogah :juhuhu: :lauf: .

LP in dober tek, vencelj
Uporabniški avatar
 grb
vencelj napisal/-a:
In zakaj zajc in grb ne bi šla na spoznavanje še enega dela Slovenije, severno od Maribora, zelo blizu avstrijske meje :?:

LP, vencelj

Ker je dalec in ti gre cel dan. Ceprav pride se tudi to kdaj na vrsto. Tole za jutri pa je cist na brzino zraslo na zajcevem zeljniku :)

G.
 jozafat
torek ima tudi kulturno pohodno noto po poti iz lokavca mimo plazu čez malo goro do koče pod čavnom razgled do morja čez kras in vipavsko po srednječavenski nazaj
pa kamorkoli se boš obrnil boš naredil prav

....žive naj vsi narodi....
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: "višinske priprave", poročilo: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... prave.html . Fotke sledijo :!:
:arrow: Moj koledar je bil aktualen naslov teme, dokler sem veliko tekmoval in vnaprej planiral. V spremenjenih razmerah nimam več nobenega koledarja tekmovanj in/ali drugih aktivnosti, zato bom počasi spremenil tudi naslov teme (le, da se domislim kaj primernega).
:juhuhu: :lauf:

LP, vencelj
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA