Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ni ga čez tako vreme kot je letos januarja! Sam se sicer letos nisem odpravil v Vrbo s Kranja, ampak od doma (s Posavca). Konec koncev je bilo (kilometrov) isto, saj sem potem tekel še nazaj. V Vrbi pa debata s kolegi. Super smo se meli! Samo Vitezov je v Vrbo teklo 90.
Uporabniški avatar
 raf
a ni že februar? :mrgreen:
no nič ne de, ker itak je bilo skoraj prekičasto in smo bili v cilju vsi v kratkih rokavih ter veselo martinčkali. Sam tek v okviru pričakovanj in sem imel cudovito druzbo Zdravkota, Nataše ter Tinija . Skratka bi moral pogledati lanski čas, da vidim razliko, ampak to itak ni pomembno, ker je bil ajmaht v cilju tak dober, da sem si privoščil, kar dvojno porcijo in to šteje duplo.
seveda čestitke vitezom za odlično organizacijo in mislim, da je bila na začetku kar oring gužva čez Kranj, ker toliko udeležencev na štartu še ni bilo. bo treba drugo leto, če se cifra še poveča uvesti leteče starte na pet minut, da se guzva začetna malo porazdeli....
Idealni pogoji za tale Prešernov tek :D Prvič sem tekla razdaljo (skoraj) 28 km, v luštni družbi Rafa, Tinija in Zdravka..Sonček, izvrstna hrana, prijetni-nasmejani človečki..Le kaj bi si človek še želel?! Preprosto nimam pripomb :D
In seveda, lepa hvala Loneliyu ter Eriki in Rafu za ves ta podvig in prevoz. :laola
Uporabniški avatar
 muc
Glede na to, da še včeraj zvečer nisem vedel za tale tek danes in so me tik pred zdajci prepričali TF sotekači (tnx raf,lonely,nataša :wink: )sem na hitro "spakiral" in že smo bili v Kranju. Sicer zjutraj še kar zimsko vreme ampak je kar hitro postalo vroče, sploh pa potem ko se je pokazal še sonček.
Res enkratno vzdušje med tekom, en kup nasmejanih tekačev, organizacija odlična (tolk Gorenjke že dolg nisem pojedel :lol: ), tempo od začetka bolj na izi potem smo se pa našli skupinica treh, štirih in do cilja v Vrbi tekli skupaj.
Na koncu še obvezen ogled Prešernove domačije ter seveda veselo druženje ob čvekanju in spoznavanju novih tekačev. :D

Vsa pohvala Vitezom za res odlično organizacijo in vsem nasmejanim tekačem za lep dan! :wink:
 gazi
Hvala vitezom za odlično organiziran tek, prijetno družbo in prekrasno vreme (letos ste očitno tudi to uredili tam zgoraj)!

Na snidenje prihodnje leto!
Uporabniški avatar
 raf
urico mi je vzelo vse to.,, ker se pozna, da ima mašina 6 jeder in vzame codiranje video fajla, ki je velik 90 mb, samo dobro minutko......
prej na dvojederni mašinci je pa rabil celih 20 min.......
p.s.
mi je pa fajl updejatlo na net pol ure, ker pač imam linijo, ki je predpotopna zaradi nesposobnosti kekcev pri telekomu :evil:
Tilcara napisal/-a: ... tekla ... v luštni družbi Rafa, Tinija in Zdravka...

A ti si tista Tilcara, ki si nam trem ego nagrizla :mrgreen: , ker smo te morali vso pot lovit. Lušno je bilo teči s teboj. Si prava za zajčico, ker imaš dober naravni tempo.

Viteška čaga pa se je znova izkazala za tapravo. Štajerci smo poskrbeli, da smo pisker do podna ven počohali in da je pira zmanjkalo. Prej nismo odšli :D

Vedno z veseljem med Viteze :laola

PS: Iggyu hvala za fotke in rafu za montažo filmčka
Uporabniški avatar
 mrzli
Res je bilo super, vreme, družba, organizacija....res pohvale Vitezom, kr tako naprej :clap:
Hvala za fotke, prevoz nazaj v Kranj, fin ajmoht, :drink ......
Skratka lepo je bilo videti toliko nasmejanih obrazov :D , še več takih tekov :piti:

:laola Lepo se imejte in uživajte v teku
Hvala vsem, da ste nam popestrili Prešernov in Viteški dan :D :D

91 tekačev na obeh progah in vsaj dva ducata spremljevalcev je uspešno konkuriralo množici, ki se je peš valila v Vrbo. Tudi fizkultura je kultura :!: :D

Naj vas že sedaj povabim na prihodnje Viteške dogodivščine. Veseli vas bomo :D

Izlet na mali kraški maraton v Sežano

Maratonski izlet v Berlin

Tekaški izlet na Dunaj(zadnje prosto mesto)

In ker ste me spraševali tudi po dresih in članstvu, pridajam še dva linka:

Viteški dresi

Kako postati Vitez

dober tek vsem :D
Uporabniški avatar
 ris9
Tudi sam sem letos pretekel tole traso. In res moram pohvaliti Viteze za organizacijo (teka in pogostitve na koncu). Izbrali ste tudi super lokacijo, ki je ob prelepem vremenu prav idilična.
"flancati" so bili super, kokakola standardno odlična, prav tako vroč čajček za pomiritev želodca, potem sem pa že nadaljeval tek proti domu.
Bilo je fajn tako da se naslednje leto, upam da spet vidimo.
Uporabniški avatar
 RoKo
1.
Prijatlji! odrodile
so trte vince nam sladkó,
ki nam oživlja žile,
srcé razjásni in oko,
ki utopi
vse skrbi,
v potrtih prsih up budi!

2.
Komú narpred veselo