prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Matevz
milkec napisal/-a:Jaz bi tudi šel laufat naokrog, ampak zdaj pa bo verjetno mnogo preveč ljudi tam naokoli, mar ne?

Ljudi je še vedno hudo malo. Tako da ne bo problema. Sicer pa če si malo prilagodljiv tudi v top sezoni ni hudega če izbereš ustrezno uro dneva. Le med vikendom od 12-4h je bolj kriza. Ampak samo julija in avgusta, pa morda če je toplo septembra.
Uporabniški avatar
 milkec
Temu se pa rečejo informacije iz prve roke! Torej ob 10.00 ni nikoli hudo!
Uporabniški avatar
 Matevz
Sedaj pozimi nikoli, poleti pa ne smeš biti preveč občutljiv, če moraš kdaj malo tempo zmanjšati ali steči par korekov po travi izven poti, pa ni problema.
Uporabniški avatar
 miro
Tudi to nedljo, kot skoraj vse zimske, bomo tekli okoli jezera.Vplanu imampreteči štiri kroge , tako , da lahko katerega - počasnejšega pretečemo skupaj. Moj tempo za polni krog je nekako 30 minut.
Dobimo se lahko pri festivalni dvorani ob 10-ih. Toleranca 5 min.
Se vidimo , ter gremo po treningu na kavo?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Fotr
Ker mi je tale sneg prekrižal nekaj načrtov, (izpustil sem četrtkov tek, :cry: namesto tega sem dvakrat kidal sneg :( ), sem sklenil, da bom v soboto tekel okoli jezera, če bodo snežne razmere dopuščale (če bo cesta in pot okoli jezera kolikor toliko očiščena). Ponavadi parkiram v Zaki in tečem proti veslaškemi centru in Grajskemu kopališču. Če bo vse po novem načrtu, bom okoli 10. ure v Zaki (sivozelena Brava KR 50-50F). Bo pa to bolj počasen tek, pa saj pri meni je skoraj vedno tako. En krog sigurno, verjetno pa en in pol in pol kroga hoje. Toliko v vednost. :)Če me slučajno ne bo (in me bo kdo pogrešal :D ), bo to zagotovo višja sila. :twisted:
Uporabniški avatar
 simi
Tudi meni se lahko kdo pridruži v nedeljo (in jutri) pri teku okrog jezera..mogoče je vmes en mali logistični problemček, to ni Blejsko ampak Bukovniško jezero :wink: in bo za nabiranja km treba pretečt kar nekaj krogov in poštenih ovinkov :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
simi napisal/-a:..mogoče je vmes en mali logistični problemček, to ni Blejsko ampak Bukovniško jezero :wink: in bo za nabiranja km treba pretečt kar nekaj krogov in poštenih ovinkov :lol:

Tudi če bi se pomatral pretečt nekaj krogov, je vmes en moj problem neznanja, ker sploh ne vem, kje Bukovniško jezero je. :oops: Bom moral pogledati v atlas. :?
Kot vidim po tvojem rezultatu iz Vogrskega (čestitam! :D ), bi se napis Tekaški forum na tvoji majici vedno bolj oddaljeval pred mano. :?
Uporabniški avatar
 simi
Ja, Fotr,
mogoče zanalašč nisem napisala kje je to slavno jezerce, ravno zato, da naredim malo promocije (preveč ni dobro, ker je že brez tega dovolj obiskovalcev) :idea: Vsaj 1x na mesec me je tam možno najt... To je na SV Slovenije, dostop iz Dobrovnik-a. Bo zdaj šlo? :wink:

Pa brez skrbi, da se pika ne bi tak hitro spremenila v pikico! :lol:
V Socerbu jo boš lahko lovil :!:

LP
Uporabniški avatar
 Tuareg
Če ne bo potrebna lopata za sneg, se bom pridružil na Bledu. Mogoče
bomo pa v odsevu vode videli Simi, kako teče okrog Bukovniškega
jezera.
Uporabniški avatar
 Dule
Tuareg napisal/-a:Če ne bo potrebna lopata za sneg, se bom pridružil na Bledu. Mogoče
bomo pa v odsevu vode videli Simi, kako teče okrog Bukovniškega
jezera
.

Oops, potem pa tudi jaz pridem mogoče v nedeljo na Bled :wink: !
Uporabniški avatar
 simi
Joj fantje, niste resni :oops:
Samo pazite, da ne padete v vodo, zdaj bi znala biti še malo premrzla :lol:

LEP VIKEND :!:
Uporabniški avatar
 Fotr
Tuareg napisal/-a:Če ne bo potrebna lopata za sneg, se bom pridružil na Bledu

Dobrodošel! Mogoče bo pa še zanimivo, meni se vedno kaj zgodi! :shock:
Uporabniški avatar
 Fotr
simi napisal/-a:Samo pazite, da ne padete v vodo, zdaj bi znala biti še malo premrzla :lol:

Pa bo res nevarno, ker se bomo globoko sklanjali nad vodo, ko bomo iskali tvoj odsev. :shock: Upajmo, da bo jezero zamrznjeno, kar pa ima dobro in slabo stran. Dobra stran je ta, da ne bomo mogli pasti direktno v vodo, slaba stran pa ta, da ne bo mogoče videti Simijinega odseva. Ga bodo pa opazovali v Bukovniškem jezeru! :?

simi napisal/-a:LEP VIKEND :!:

Enako, enako, pa brez zamere! :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Dule napisal/-a:Oops, potem pa tudi jaz pridem mogoče v nedeljo na Bled :wink: !

A samo zaradi Simijinega odseva v vodi??? :D
Uporabniški avatar
 Dule
Fotr napisal/-a:
Dule napisal/-a:Oops, potem pa tudi jaz pridem mogoče v nedeljo na Bled :wink: !

A samo zaradi Simijinega odseva v vodi??? :D

No to je bila samo še dodatna lepa vzpodbuda.
Fotr se vidimo okrog 10 ure v Zaki (ne bo me samo v primeru zelo slabega vremena ali višje sile :roll: ) :wink: !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA