Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Rezultati:
https://docs.google.com/?authuser=0#fol ... liMjZjYjgx

Ker včeraj uradnega starterja ni bilo (janezu), sem v cilju naknadno umeril uro z neuradnim starterjem (peterM), zato sem zapisanim rezultatom dodal 30sek, ker Petru ura prehiteva! :wink:
Nekatere smo tako prikrajšali za OR. Najbolj razočaran bo seveda gazi, ki smo mu poleg te malenkosti na skupni lestvici odvzeli še nekaj točk v zahvalo za redno udeležbo! :--

Drugače pa smo bili vsi skupaj včeraj pod budnim očesom novinarke enega od priznanih časopisov in ni vrag, da ne bi bili glavna atrakcija športnih strani ob njegovem izidu! :oops:
Vilko, to je pa 2MUCH4ME :(

Jaz se pa že okrog hvalim, da sem spet odtekel OR - zdaj pa tkole ... :--(

Kakšno sekundo pribitka bi še prenesel, ampak pol minute ... :-((

Ne bom več tekel na Jošt - OK, še to nedeljo in sredo :lol: (potem je pa itak konec)

Malo se hecam - včeraj je res letelo do vrha in sem kar verjel tvoji uri (smo se pa že na štartu hecali glede usklajenosti ur, ker nam je uradni štarter Janezu pobegnil na trening v Maroko).

V glavnem: vesel sem, da sem lahko zraven in hvala vsem za zdravo konkurenco in spodbudo! :clap:
Se vidimo kmalu pod Joštom!

Loni, naslednjo sredo naj bi imeli razglasitev rezultatov :laola

Še prijazno opozorilo z včerajšnjega ogleda proge: pred stopnicami je velika ledena ploskev (v temi ne bo dobro vidna) - lepo se jo obide po skrajni desni.

Na škrge do vrha še zadnjič :juhuhu:
športni del druženj na JOŠTU je za letos končan,čaka nas še družabni del :drink :drink :drink in podelitev priznanj-v sredo 9. 2. ob 18. uri na cilju.odhod ob pol šestih (odcep za sodarjevo)vabljeni vsi udeležneci,tudi SODNIKI gredo lahko z nami :D tokrat pa lahko trpijo tudi sklopke in ne samo kolena :D podelili bomo tudi milijonske sponzorske nagrade.1.je gvo,presenečenje pa obeta tudi najemnik doma KLEMEN . VABLJENI ju
no žal pa mi v sredo službene obveznosti ne bodo dopuščale udeležbe...škoda, ampak vseeno so bila druženja prijetna in še enkrat vse pohvale tistim, ki so skrbeli da je vse potekalo nemoteno :D

sej se kmalu kje srečamo, če ne prej pa upam, da ponovno naslednjo zimo v še večjem številu :)

lp
Grega
Zaključek s podelitvijo priznanj in nagrad za prve tri v skupnem seštevku je za nami. Tudi tokrat se je janezu odrezal, pa še za :drink je dal. Hvala mu za trud, da take stvari zaživijo in popestrijo dogajanje. Hvala tudi časomerilcu Viliju, ki je sicer danes manjkal, pa še vsem ostalim, nenazadnje vsem, ki smo se vsako sredo zadnje tri mesece zaganjal v strmino Jošta.
Padla je pobuda za sredino druženje še naprej, sicer ne na Jošta, pač pa Brdo. :laola Podpiram to idejo :clap: , podrobosti pa naj določi Gazi, ki je njen avtor :mrgreen:. Mam občutek, da se bo prijela...
Janezu, najlepša hvala za prijeten zaključek sredinih "netopirskih" srečanj! Priznanje je res simpatično in lep spomin na nočne tekme na Jošt - upam, da bomo nadaljevali tudi prihodnjo sezono ...

Kot je že Thief omenil smo se danes pogovarjali, da bi bilo primerno nadaljevati s sredinimi druženji. Dobre forme ne smemo kar tako zapraviti, čakajo nas namreč svetovno prvenstvo, treking liga, pol(maratoni) in ostale tekme :lauf:

Nadaljujemo torej prihodnjo sredo (16.2.) okrog Brda. Dobimo se ob 17h pri spomeniku - potem pa vsak v svojem tempu en krog (morda kdo dva, tri ...). Tokrat brez sodnikov (Vilko & Marjan brez zamere), analiza po želji udeležencev :toast: Konec marca, ko prestavimo ure na poletni čas, se bomo dobivali ob 18h ... Ampak do takrat je še kar nekaj krogov :lol:
Ne boste verjeli, ma mene so včeraj na Jošta z avtom dostavili. Se zgodi, če je človek malo švoh, sicer v veliki meri po lastni krivdi. No, prav fajn je bilo vse skupaj. Jaz in sami psotavni dečki, punce, ne veste, kaj ste zamudile :--
Gorenjska rulz, bi se dalo temu rečt. Tako da ni vrag, da pridem malo z metlo pometat tudi na Brdo. Morda pa najdem kak kos še nikoli videne forme :wink:
Motivacija za naslednjo rundo je pa že itak tle.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA