prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

maca napisal/-a:Pokorno javljamo kasen začetek PST-jevskih krožnikarjev. Z Jano nameravava štartati ob 11.00 izpred Fužinca.
Se nama kdo pridruži?

Tazgodni še malo počakajo in takrat gredo v drugi krog :wink: :lol:

LP
vencelj napisal/-a:
maca napisal/-a:Pokorno javljamo kasen začetek PST-jevskih krožnikarjev. Z Jano nameravava štartati ob 11.00 izpred Fužinca.
Se nama kdo pridruži?

Tazgodni še malo počakajo in takrat gredo v drugi krog :wink: :lol:

LP

Boljše kot nikoli :--

Sporočite če gre danes kdo izmed vas cel krog in bi potreboval(i) okrepčevevalnico pri LM ob cca. 13h. Jaz grem zdaj preveriti, če so na poti kakšne ovire (npr. podrta drevesa...) in če so, vam bom to sporočil :lol:
zajc napisal/-a:Sporočite če gre danes kdo izmed vas cel krog in bi potreboval(i) okrepčevevalnico pri LM ob cca. 13h. Jaz grem zdaj preveriti, če so na poti kakšne ovire (npr. podrta drevesa...) in če so, vam bom to sporočil :lol:

Po do-sedaj branih prispevkih in telefonskih pogovorih smo se javili samo polovičarji. :lol:
Evo pa smo obdelali polovičko PST-ja, nameril točno 17km. Meni je minil v lahkem tempu z nizkim pulzom. Se pozna kondicija s spinninga. Poškodba noge gre počasi na boljše. Mogoče mi jo uspe do Dunajskega maratona popolnoma sanirat. :D

Zbrala se nas je lepa četica tekačič in tekačev ; Maca, Mušnica, Marjana, Vidkul, moja malenkost in pa prijazna štirinožna spremljevalka (počasi jo bomo prepričali, da se vpiše na forum :lol: )

Skupaj smo sodelovali od začetka do konca. :D Kljub majhnemu rosenju med potjo, sem preživel lep dan. :D
Lepo je bilo, kljub rahlemu dežju :D Prihodnjič štartam z vami, zagotovo :D Pol pa še nazaj iz Koseškega do Viča, pa bi se moralo nabrati nekaj prijaznik kilometrov :wink:

Vsem prisotnim, s katerimi nisem nobene rekla, pa en velik :clap:
Džana napisal/-a:Pozdravljeni!

Jaz sem bila včeraj tud na PST prigi,s prijateljico Jelko sva pretekli dobro polovico. A me prosim lahko obvestite po e-mailu,kdasj se boste naslednjič dobil?,se vam pridružim,hvala Džana :laola
A bi šel kdo v pet. dopoldne teč PST progo?
prostigmin@yahoo.com
Lep daan!

Šefi delajo na tem, da bom imel v kratkem cele dneve ogromno prostega časa... Samo volje do teka pa nobene. :bum:
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA