Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Mzungu40
Hoj, sosed!
Sem se že spraševala, kje si, da te nič ne srečam. Nasvetov, si dobil že polno, tako da nimam kaj dosti za dodati. Če ti bo do družbe pri teku, me pocukaj za rokav, vmes pa še kaj poklepetava... Zdaj te bom morda lahko celo dohajala ?! :D
Drugače pa ti naj še povem, da si za vse nas tod naokoli kljub vsemu junak :laola
Večina nas nikoli ne bo pretekla toliko kot si ti, torej si daleč nad povprečjem... Pomembno je, da v teku uživamo in da po padcu vstanemo in gremo naprej :)

Upam, da se kaj srečava.
Uporabniški avatar
 RoKo
Mzungu40 napisal/-a: Drugače pa ti naj še povem, da si za vse nas tod naokoli kljub vsemu junak :laola
Večina nas nikoli ne bo pretekla toliko kot si ti, torej si daleč nad povprečjem...

Večina niti ne pomisli, da si bi kaj takega lotila (Spartathlon), nekaj jih razmišlja, pa si ne upajo, torej.......že odločitev za tak podvig je vredna spoštovanja. Sedaj si že s mislimi pri nadaljevanju, zimskega spanja je počasi konec. :D
Uporabniški avatar
 EčO
Bogdan!
Nasvetov, ki ti lahko pomagajo in te navdihnejo, je napisanih veliko. Vsi so uporabni. Poiskati pa te mora tvoj osebni način, tvoj - samo tvoj izhod. In mislim, da te je že našel.

Telo, glava in duša te morate peljati nazaj. Čas kdaj se bo to zgodilo pa je relativen. Pri meni je trajalo več kot 6 mesecev. A so izgubljeni?? Ne! Vse se zgodi z razlogom!
Uporabniški avatar
 natasa
Dragi moj :heart !!!

Kost sem ti vrgla pred dvema tednoma :wink: in izgleda, da si jo počasi začel glodat..... vem, da je hudo ampak te poznam in vem, da se boš kmalu izvlekel iz "dreka".....sicer pa moraš laufat, da me boš lahko dohajal :-- !!!

:heart
Uporabniški avatar
 dexi27
Ojla stari!
Mene poznaš dobr pa veš kaki "čunek" sem bil jaz :lol: :lol: in glede na to, da si ti tekač z daljšim stažem od mene ti rečem sam to, dost je blo lenarjenja, zbrcaj se že vun :!: :!:

Pa, da ne čujem kakih zgovorov.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Danes me je slučajno Samo opozoril na to temo, saj nimam časa odpirat vseh novo odprtih tem in tako sem tudi tole spregledal. Ne morem verjet. To je tema z največ energije, kar je premore TF. Iskreno, ponižno in ponosno, surovo in čustveno. Svet je pisan. Bogdan verjamem, da ne rabiš nobenega nasveta, saj kdor občuti tak iskreno prijateljstvo, kot ti je izkazano tukaj, se lahko napaja z energijo in to je motivacija za naprej. Karkoli bi ti drugega rekel, vem, da to že veš, zato le še moja želja ... "se vidimo na teku"
Vsi smo s teboj :TF)
Uporabniški avatar
 Sebi
Tako kot sva se enkrat že pogovarjala, se spomniš? Vem, kako se počutiš in te čisto razumem (tudi jaz sem bila čisto na dnu, v depresiji pa se mi ni tako grozna stvar zgodila kot se je tebi)... Ampak potem se človek pobere. Možgani počasi sprocesirajo kaj se je zgodilo in končno prebavijo, telo se spočije in spet se začne jovo na novo. Vse je samo vprašanje časa! Ko bo postavljen tisti ta pravi cilj, bo motivacija spet pognala stroj.

Ps 1.: :wink: baje, da sedaj, ko si se malo poredil, zgledaš super :wink:

Ps 2.: nimaš časa za počivanje, dragi moj! Velenjski treking se bliža s svetlobno hitrostjo, bregi pa tudi :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
Bogdan, pozitivnih misli in nasvetov je tukaj že veliko, sedaj le zagrabi tistega, ki ti najbolj ustreza, obuj copate in stopi ven, potem bo že šlo. :D :D Morda pa za začetek napadeš kakšen hrib, da ti ponovno požene kri po žilah in občutih sladkobo polnih pljuč, srčnega utripa in rahlo utrujenih nog. Samo pred vhodna vrata se postavi, potem bo šlo samo naprej... :D :D

Bogdan, drži se....verjamem, da se ti bo uspelo...da tudi kakšno skupaj odtečemo... :D

Kot je že Semjul napisal, tvoja motivacija je čisto blizu tebe...zagrabi jo in pusti, da te odpelje... :D :D
 skorc
Prešernov sindrom si fasal. :D

"Sem dolgo upal in se bal, slovo sem upu strahu dal, srce je prazno srečno ni, NAZAJ SI UP IN STRAH ŽELI."

Ampak to je dobro. Sedaj se zavedaš, da ti manjka in počasi boš zalaufal nazaj. Mislim, da ne rabiš pol TF-a, da bi jokal s tabo. Enostavno odloži tisto pločevinko piva, daj noge z mizice v dnevni sobi, ugasni TV in se odkotali na cesto. :D Presenečen boš koliko baze ti ostane po štirih mesecih stagniranja.

Meni je pomagalo. Ajd!

:laola
Uporabniški avatar
 Rollback
Si že tolk izkušen, da veš, da na silo ne gre. Prepusti se, vse ostalo pride samo. Tudi če zgubiš nekaj mesecev teka, ne boš zaradi tega nič slabši človek. Prej boljši, ker se boš bolje poznal :D :D

Čeprav je popularno, da sodobni človek "premaguje" samega sebe, pa je meni pomagalo ravno nasprotno: da sem nehal tekmovati sam s sabo. Carpe diem :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
res sem samo "Polžka" vendar vem, kaj je to, uživati v teku... opazovati naravo, biti sam s seboj, si vzeti čas samo zase... in vem da ti fali predvsem to... zato, pusti plane, pusti čas, le pojdi, pospeši korak, uživaj, razvajaj svojo dušo... pa še to... Ni zmagovalec tisti, ki zmeraj zmaga in nikdar ne pade. Zmagovalec je tisti, ki nikdar ne odneha in zmeraj vstane.
in ti si za mnoge od nas zmagovalec... tisti pravi zmagovalec, ki je sposoben v določenem trenutku se predat... ne rabimo samo tiste ki zmagujejo, premagujejo, ljudje rabimo tudi ČLOVEČNOST...bili smo s teboj, se veselili s teboj, žalovali s teboj... ampak pobereš se lahko samo sam... na svojsten način... ne glede na vse ostale...
Uporabniški avatar
 Classix
Vse kar se ti je zgodilo, vse kar se ti dogaja in vse kar se ti bo zgodilo ima svoj razlog. Bogdan, glavo gor in pogumno na pot.
Upam, da vaju z Natašo letos pozdravim med tekanjem po Tivoliju, le da bodo vloge med motivatorjem in tistim kateri se vrača zamenjane.

LP
Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA