prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Uporabniški avatar
 ROSI64
Lahko bi dodali na lestvico za glasovanje tudi blagovno znamko SAUCONY, saj se je med tekači zelo prijela.

P.S. Podoben model bivšim Nike Skylomkam, je ravno model firme SAUCONY. :D
Jaz bom šel po 16 letih zvestobe Nike, verjetno na to ameriško znamko superg.
Uporabniški avatar
 cvalenti
vencelj napisal/-a:Po vsem odločanju ostajam Mizuno fan: upam, da me danes kupljene cabrakan ne bodo razočarale.
:juhuhu:

LP, vencelj

Ta copat jaz uporabljam že kakšno leto. Nasledil mi je predhodnjo verzijo mizunovega Ascend 4. Ascend za moje pojme oz mojo kilažo 85-90kg zelo prelehak oz prmehak copat. Po predhodnjem posvetovanju pri Klemenu, sem se odločil za nakup cabrakana. Ta copat je tako rekoč neuničljiv. Skale, sneg, dež, brezpotja, z njim delam ko "svin.. z mehom" pa še vedno odlično opravljajo svojo funkcijo. Tem copatom resnično :cast1:
Uporabniški avatar
 cvalenti
ROSI64 napisal/-a:Lahko bi dodali na lestvico za glasovanje tudi blagovno znamko SAUCONY, .

Na lestvici manjka minimalno še 5 blagovnih znamk. :wink:

- Under Armour
Slika

-Montrail
Slika

-Icebug
Slika

-saucony
Slika

-in sloviti salomon :lol:
Slika

-
Uporabniški avatar
 cvalenti
vencelj napisal/-a:Je pa res, da "Drugo" znamke uporablja le 7% >anketirancev< in v teh 7% se torej skrivajo vse navedene firme.
Brooks pa še ni omenjena :roll: .

LP

Pomoje temu ni tako.
Sam uporabljam: mizuno, icebug in saucony. Toda, ker dveh ni na seznamu nisem kliknil drugo, ampak mizuno. :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
cvalenti napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Je pa res, da "Drugo" znamke uporablja le 7% >anketirancev< in v teh 7% se torej skrivajo vse navedene firme.
Brooks pa še ni omenjena :roll: .

LP

Pomoje temu ni tako.
Sam uporabljam: mizuno, icebug in saucony. Toda, ker dveh ni na seznamu nisem kliknil drugo, ampak mizuno. :wink:

Ja, zelo verjetno je, da rezultati niso čisti, klikne pa vsak lahko samo enkrat.
Moje cabrakan so naslednik modela Mizuno Arashi (Gtx), ki ga tudi še uporabljam...cabrakan pa grem sedajle stestirat na copatu domače terene :wink: :juhuhu: :lauf:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 lonely
Uporabljam....
Brooks Racer ST4....če želim biti hitrejši.
Slika
Brooks Ghost 3 (tudi 1 in 2)...za maratone in pdb...
Slika
Inov8 Mudroc 290...za gorske zadeve in neurejene podlage
Slika
Uporabniški avatar
 Pina
Cowboy napisal/-a:asfalta, makadam: NB 832 in NB 901
suh teren: ACISS gel enduro
moker teren: SALOMON XA PRO 3d

ps: vse samo da ni Nike :)

kaj pa jst...vse probala kar se tiče GTXou pa so sam Pegasusi bli tok kot treba.... :?
Uporabniški avatar
 Ananda
Mogoce bi bilo dobro, ce bi bilo v anketi mozno izbrati vec odgovorov. Sama pocasi spravljam v pokoj Brooks (a jih se vedno uporabljam), uvajam Asics, v skatli pa na mokre dni caka en Nike gtx model.
 silvij
Trenutno - celo lansko leto uporabljam vsaj tri znamke: Addidas Climaproof (sneg in dež), Nike Lunarglide (trening) in Mizuno Wave Ronin 2 (za tekmo, prvič NY 2010), Mizuno Wave precision 8 pa še "peljem včasih na sprehod" - v zahvalo za moje osebne rekorede 2008/2009 v Reykjaviku, Trstu in Berlinu. Imel sem tudi Ascis, pa še prej ene Mizunke... Po štiriletnih izkušnjah se mi je najbolj "usedel" Mizuno. :D
Uporabniški avatar
 ris9
Od kar sem začel bolj konstantno tečt uporabljam Mizuno Wave Rider. Imam 12tko in 13tko. Prej ko sem bil samo bežni tekač sem imel tudi neke Nike in Adidas pa so me obojne precej ožulile vsakič ko sem šel tečt. Riderke pa so že v prvo prestale "test" in sem kar malo zaljubljen v njih :D :D
Sedaj se odločam, če bi šel na kakšen drug model od Mizuna pa me zanima kaj mislite: Ronin ali Elixir ali kaj drugega??? Teste in primerjave sem že prebral, me pa bolj zanima "iz prekse" kaj mislite??
 silvij
:clap: Za Mizuno Ronin lahko rečem, da sem se v njih odlično počutil že na prvi tekmi, na kateri sem jih nosil - NY 2010. Kot sem že malo prej napisal pa z njimi ne treniram. :clap:
Za to so za moje stare sklepe premalo blažene.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA