Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D
semjul napisal/-a::D

Knapovska in Rokovnjaška sta uspešno združeni.Kot sem predvideval, nabralo se je 109 km v 18:59 urah bruto. Višinci, slike in kaj več pa kasneje. Zdajle se mi mudi v Celje; pa ne peš :lol:

Kar se tiče mraza je bilo malo pretoplo, vsaj zame, ki se veliko potim, ker ni bilo res mrzlo. Bilo je okrog dve stopinje. Tako da sem bil ves čas moker, in me je ob postankih pošteno treslo, med gibanjem pa je bilo vroče. Tudi veter na izpostavljenih mestih je bil zoprn.
Pogrešal sem nekaj tistega obljubljenega sonca, katerega so vremenoslovci obljubljali, ker me napolni z energijo. Ampak takšne malenkosti na poti poskušam odmisliti in se koncentriram na pozitivne stvari, kot so trojanski krofi, vroč čaj, dobra družba, podpora TF.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Odlično, z veseljem sem prebral, fotke pogledam jutri.
Vidim Leon, da ti tokrat ni bilo odveč fotkanje na stari lokaciji :lol:
Bravo dečki :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 vencelj
semjul napisal/-a::D

Pogrešal sem nekaj tistega obljubljenega sonca, katerega so vremenoslovci obljubljali, ker me napolni z energijo. TF.

Tega sem pa imel jaz nekje na območju med Pivko in Cerkniškim jezerom :!:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 AVI
ZdravkoC napisal/-a:...Vidim Leon, da ti tokrat ni bilo odveč fotkanje na stari lokaciji :lol:

...drugače pa bi bili prehitro "fertig"..... :lol: :lol: ...ampak tukaj sta vidva imelal verjetno kakšnega pol metra več snega... so pa res čudovite oblike, ki jih naredi sneg, veter in mraz... čudovito... :D :D
Uporabniški avatar
 semjul
sončnica_teče napisal/-a:Klap, klap, klap! Kapo dol! Zasavje je zakon.
V ene štirih kosih bi to pot zmogla tudi jaz. :)

dokler ne poskusiš, ne veš :wink:

ZdravkoC napisal/-a:Odlično, z veseljem sem prebral, fotke pogledam jutri.
Vidim Leon, da ti tokrat ni bilo odveč fotkanje na stari lokaciji :lol:

Na tisti lokaciji bi se slikala tudi Claudia Schifer, če bi vedela zanjo. K sreči ne ve! :lol:
Uporabniški avatar
 semjul

klopotec napisal/-a:Po moje je vesela, če jo sploh kdo škljocne.
Pa to, a ti ni mama rekla da je grdo kazat jezik brez razloga?

Nekateri nismo imeli sreče in smo morali odraščati brez nje. Posledice so pa tu.... :--

Drugače, bi se pa lahko kdaj javil na kakšno Knapovsko se ti ne zdi? Lahko bos in s korenčkom, v naših krajih smo zelo tolerantni.
 klopotec
Ne ga lomit, a bi to prenesli?
Eh, malo se je treba hecat.
Oprosti, nisem vedel.
Za Knapovsko pa zdaj nisem. Čez zimo sem tako malo samo vzdrževal neko osnovno kondicijo. Zdaj začenjam malo bolj resno, da bom nekako predihal Sežano.
Ampak bodo prišle tudi daljše ture na vrsto. Pa se vidimo. Do tedaj pa uživaj. Si priden, ni kaj.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA