Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kseb napisal/-a:Ni še glih 100%, ampak vseeno plus dva:

- kseb
- enainedina.

Zdravko in Sebi lahko gresta z nama.

Lp

Fantastično! :laola
Te pokličem v jutri, da se dogovorimo kako in kaj, ok?
Pri teh vzponih gor in dol ne bom prisoten :--( . Julija (Verona) mi je poklonila nekaj žuljev :oops: :oops: , ki še niso povsem odpravljeni. Lahko se pa zgodi , da se bom oborožil s termovkami in vas pričakam na vrhu s toplim čajem, verjetno že ob 2:15.
nana napisal/-a:Ali šteje tudi, če pridem za, moji kondiciji primeren, krajši čas :oops:

...vse šteje...ti samo pridi... :D :lol: ...

janzi napisal/-a:Pri teh vzponih gor in dol ne bom prisoten :--( . Julija (Verona) mi je poklonila nekaj žuljev :oops: :oops: , ki še niso povsem odpravljeni. Lahko se pa zgodi , da se bom oborožil s termovkami in vas pričakam na vrhu s toplim čajem, verjetno že ob 2:15.

OK...tole pa ni od muh... :cast1: ...sem mislil, da bomo počakali, da se gostilna na vrhu odpre, sedaj pa... :D :D ...kakorkoli janzi, vabljen s termovkami ali brez... :D :lol: ...

:arrow: "apdejtano"

cau
...še eno vprašanje. Pravzaprav dve... No, tri:
1. A zgoraj / spodaj vi uro nastavite ali moram imeti svojo uro (ki je vedno 10 minut naprej 8)) s seboj?
2. Bomo potrebovali kakšne male derezice ali bo šlo tudi brez?
3. Koliko je cca. do gor (km in višinska razlika me zanima)?

Iiiii, komaj čakam :laola
Sebi napisal/-a:...še eno vprašanje. Pravzaprav dve... No, tri:
1. A zgoraj / spodaj vi uro nastavite ali moram imeti svojo uro (ki je vedno 10 minut naprej 8)) s seboj?
2. Bomo potrebovali kakšne male derezice ali bo šlo tudi brez?
3. Koliko je cca. do gor (km in višinska razlika me zanima)?

Iiiii, komaj čakam :laola

1. vsak ima svojo uro, ki mora biti naravnana po greenwich-u :lol: :lol: malo se hecam...zgoraj in spodaj ni ure tako da je kar fino imeti svojo uro pa kakršnokoli že (digitalna, na kazalce, peščena, sončna, ...) :lol:
2. mislim, da ne ...prejšnji teden je bilo suho in b.p. tako da....(je pa vedno opcija, da jih vržeš v avto)
3. že yogo napisal... :D

jupi, tudi jaz... :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA