Sem mislil, da bom ostal v boksih.

Ob super zobozdravniku je zob očiščen.
Se veselim dogodka.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
AVI napisal/-a:Hej, hoj!
Vremenska napoved še kar drži...sicer bi znalo biti oblačno...ampak, sonca v nas ne more prekrti noben oblak...![]()
![]()
In pa še razmere na Šmarni gori(včeraj popoldne): razmere so in bodo idealne, pot je suha le v "spodnji kuhinji" - tam kjer je malo daljša ranina je nekoliko blata, ki pa je itak zmrznjen, tako, da sploh ne veš, da je tam...
Sebi, derezic 100% ne potrebuješ......sem jo prehodil s čiso navadnimi "zlizanimi" copati...
..in zalotil konkurenco, ki "na črno" trenira...![]()
![]()
![]()
![]()
bernarda napisal/-a:Naj se postavlajo rekordi jutri,naj vam noge dobro služijo..
.....imejte se lepo in veliko veliko užitkov........
SREČNO IN PAZITE NASE
janzi napisal/-a:Bo zanimivo pričakat na vrhu prvega in za njim vso ostalo TF druščino malo po 2h zjutraj. Ne vem koliko časa bom kaj ostal gori, saj bo kar mrzlo. Kar se toplega napitka tiče in ostalega, ne pričakujte preveč, sem pač omejen le na nahrbtnik. Za prvi in drugi vzpon bo, potem ...
semjul napisal/-a::D zanima me, kakšne so možnosti za dostop do pitne vode tam okoli, ali je potrebno vso vodo prinesti s seboj?
Dule napisal/-a:Še slikca iz Šmarnogorske strani za tiste, ki nas ne bodo mogli priti gledat:
http://www.smarnagora.com/kamera/cam0.jpg
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA