prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Gulftown
Pri teku imam konstantne težave z mojimi očali. Sploh pri močnejšem soncu. To sem še posebej sedaj pozimi opazil pri snegu in svetlobi, ki se odbija od njega. Problem je tudi pri smučanju ko se mi na žičnici zaradi sonca začnejo rosit oči. Tudi na splošno je problem ker ne bi rad kje padel in razbil okvirja.

Razmišljal sem o nakupu športnih očal Adidas Evil Eye, ki, če se ne motim so edina v SI ki podpirajo vgradnjo klipa z dioptrijskimi stekli. Zatakne se ker je cena že kar ogromna in ker sem zasledil nekaj mnenj na tujih forumih da jih moti slaba kvaliteta priloženih Adidasovih sončnih šipc. Domnevno naj bi se kar precej hitro opraskala tudi pri normalni uporabi.

Zanima me ali si tu kdo lasti omenjena očala in kako ste zadovolnji z kvaliteto samih šipc? Se res tako hitro opraskajo?
Uporabniški avatar
 MatjazV
Močno priporočam. Uporabljam že tretji model. Primerni za vse športe, še posebej tek, kolo, smučarski tek ...

Lp, Matjaž
 rzidar1
zdravo!

tudi sama imam omenjea očala z dodatnim parom dioptrijskih leč. meni so daleč najboljša očala, kar sem jih kdaj imela.
jaz imam očala cca. 1,5 leta in šipce niso praktično nič spraskane.

Lp
Rosvita
Tudi jaz imam omenjena očala in sem zelo zadovoljna z njimi. Nimam jih še eno leto, tako da kaj več ne morem povedati. Šipce so zaenkrat še v odličnem stanju. Je pa res, da pazim na njih in jih ne mečem kar povsod.

Imam pa tudi dioptrijski vložek. Ker sem 2 meseca nazaj prešla na leče, ga ne potrebujem več. Obe leči sta -1,75. Če bi po čudežu imel ravno takšno dioprijo, ugodno prodam. 8)
 12345
Živjo

Sam imam adidasova očala elevation ClimaCool že 2 leti in sem dobil kar nekaj risov.
Si bom moral kupiti nove šipce. Pazim jih zelo, medtem ko imam bolle očala, ki so dosti bolj vzdržljiva.
Drugače sem pa super zadovoljen z njimi.
LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA