Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
StaraKost napisal/-a:Pohvala za zanimive prispevke :clap: .

Hvala!
O zanimivosti bi se dalo razpravljat...nekdo bi prav lahko rekel tudi: lej ga, nima nič pametnega pisat (počet :!: ), pa nam teži s tem, kako je bilo. :roll: :mrgreen:

LP, vencelj
 bruny
....Nadaljevanko in film...... Cvetje v jeseni so snemali pred desetletji ... - nekje tam v tvojih krajih....
....Polde Bibič glavni igralec je pred dnevi izdal knjgo........ ,,Spominjarije,, v kateri niza drobne izseke oziroma fragmente iz svojega življenja....
... Tvoj športni blog je nekaj podobnega - bogate izkušnje iz športa in rekreacije desetletje,dva, tri nazaj s prepletom današnjih dni je odlično branje in lep presežek bloganja na tematiko športa, rekreacije, življenja.... :laola & :clap:
 AinE
Eno prijavo sem opazila :D :clap: .
Prepričana sem, da ti bo všeč.
Mislim, da boš z lahkoto opravil, saj gotovo doboro poznaš tiste konce.
Če ne prej, se vidimo na cilju.
Lp E.
Uporabniški avatar
 vencelj
AinE napisal/-a:Eno prijavo sem opazila :D :clap: .
Prepričana sem, da ti bo všeč.
Mislim, da boš z lahkoto opravil, saj gotovo doboro poznaš tiste konce.
Če ne prej, se vidimo na cilju.
Lp E.

To bo zame nova izkušnja, a trenutno mi take najbolj ustrezajo :roll: ...vsaj mislim...in upam, da bom potem lahko rekel isto :mrgreen:

LP, vencelj
 ton
Vencelj, če se morda sprašuješ o smislu: meni si za mero, kaj naj bi tek zares bil (čeprav tega seveda ne upoštevam in sem ves v tabelcah in programih, ideale pa ljudje moramo imet).
Drž se!
tone
Uporabniški avatar
 vencelj
Obetali so lepo vreme, pa zjutraj še ni nič kazalo. Po številnih dopoldanskih opravkih sva se od doma spravila šele malo pred poldnevom, takrat je bilo pa tudi v dolini že sonce. Zapeljala sva se do Davškega mostu in v vas Potok, nato pa po poti skozi brlezovo grapo (proti blegošarju), no malo prej pot zavije v levo in navzgor do koče. Vračala sva se na Murove in Smoletovše mimo marenkovca. Zelo lepa krožna pot v krasnem zimskem vremenu za dobri 2 uri zmerne hoje (tekaški oz. hitrohodaški test pa ob drugi priložnosti). :juhuhu:
http://www.mojalbum.com/vencelj1/zimski ... s-5-3-2011

LP, vencelj
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA