Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

LEON RO napisal/-a:Haj, kako je pa kaj z prevozi opreme in vračanje na štart?

Ker si pravi ded boš na cilju pojedel gablec, mazno tri pire, potem pa v laganem tempu odtekel nazaj v Zagreb. :rol:
Mi ostali bomo opremo zjutraj oddali na avtobus in ti v večernih urah mahali z njega, ko se bomo vračali proti Zagrebu :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
INOT napisal/-a:
LEON RO napisal/-a:Haj, kako je pa kaj z prevozi opreme in vračanje na štart?

Ker si pravi ded boš na cilju pojedel gablec, mazno tri pire, potem pa v laganem tempu odtekel nazaj v Zagreb. :rol:
Mi ostali bomo opremo zjutraj oddali na avtobus in ti v večernih urah mahali z njega, ko se bomo vračali proti Zagrebu :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Juhuhu!!! :--
Pozdravljeni forumovci :)

Tukaj novinec na forumu :) Kot vidim je veliko govora o supermaratonu Zagreb-Čazma Tudi mene sta danes Samo in Zdravko navdihnila na ponovni iziv :) Vendar sem naletel na manjšo oviro...

Zanima me glede prevoza, če ima kdo kakšno prosto mesto v avtomobilu, bi lepo prosil, če bi se morda lahko pridružil? Sem iz okolice ptuja. Torej le nekaj KM vstran od mejnega prehoda Gruškovje kar pomeni smer Zagreeeeeb :p

V upanju na skupen štart v Zagrebu vas lepo pozdravljam

Davorin Lesjak
Štajerska zasedba bo zelo močna :-)
Mogoče celo ne bom zadnji v cilju, če sploh :--
Mam spet neke probleme in grem iskat antibol za jutri.
Sicer pa bo vreme, družba, .... vse na nivoju
vsi člani TF :lol:
:TF)
gledam steam iz trga bana in vidim, da je na trgu že ful veliko navijačev, ki čakajo na jutrišnji štart ultre. :laola
Misllim, da si lahko jutri obetamo veliko podporo gledalcev ob začetku dirke in to bo zanimivo....... :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA