Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kbk
Vemo, da je na ta dan tudi maraton v Radencih, prav tako, pa tudi vsi, vemo , da je najtežje pri prireditvi določiti datum , ki bi ustrezal čim več potencijalnim udeležencem, ki bi se skladal z lokalnim utripom, ki se nebi križal z velikimi dirkami.... :oops:

Vseeno pa vrjamemo , da bomo tudi letos privabili lepo število tekmovalcev. Nenazadnje je tekma en mesec pred svetovnim prvenstvom in vsak bo lahko tako preveril sebe na podobni progi (sicer krajši, pa vendarle..)kot je v Baški grapi. Tudi lanskoletno vzdušje in izvedba , menim , da je bila taka , da se bo še splačalo priti na štart pod Blegošem...

vljudno vabljeni..mi se bomo potrudili,da bo vsaj tako lepo in zanimivo kot v Radencih... :D :D
Uporabniški avatar
 Loni
Tako imam vsaj zelo dober izgovor, da mi ni treba v Radence :wink: In po enem tednu službenega Beograda ni boljšega kot ornk doza hribov.
 kbk
kako hitro beži čas... :roll: :roll: :roll:
le še sedemdeset dni nas loči do štarta .... tako , da se le začnite počasi predprijavljat...mal za spodbudo organizatorju... saj veste ,kako je to... :D :D :D
 kbk
čez natanko dva meseca bomo takle čas že slavili zmage... :D :D :D :D eni tekmovalne, drugi pa delovne... :lol: :lol: :lol:

...in da bi le vreme bilo tako kot danes, ko je Blegoš res najlepši :clap: :clap: :clap:

VABLJENI :wink: :wink: :wink:
 NikSS
Ko bil mulc sem..., je Blegoš še začetek junija BELO KAPO.

Danes pa smo sredi marca, o snegu pa ne duha ne sluha, vsaj iz doline ne.

Za trening torej idealni pogoji.

Že v nedeljo pa bom morda spet občudoval belino na njegovi pleši.

NikS
 kbk
taka moda nam je zelo všeč in komaj čakam, da bo KBK to lahko videl... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

še 72058minut... :lol: :lol: :lol:

čestitam in pozdravljam :D :D :D :D
 kbk
:D :) :P še štirideset dni... :P :) :D

kar nekaj njih je že poiskusilo traso proti vrhu Blegoša, sploh pa v teh zadnjih ,prečudovitih, sončnih dnevih...in kogar sem povprašal, vsak je povedal , da je bilo res lepo... :laola

in , kot že tolikokrat...

Vabljeni 21. maja ob 9h na štart v Kopačnico. :) :D :)
štartnina 10 evrov...

Lipanov ričet in svež kruh od Nežke bosta tudi letos žela aplavze... :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
mušnica napisal/-a:Še ena kiklca prijavljena :D :D

Bo že skoraj družinski izlet. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA