prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

To Mojca - prava asica si :clap: :clap: :clap:

Za naslednji vikend sva z Maco razmišljali o nedelji - torej 13.3.
Jaz sem v soboto namreč še na IATEFL konferenci v Topolšici.

Seveda velja: več nas je bolj veselo je :D :D
Mojca bravo :laola !

Zadnje čase sem pogrešila tvoje prispevke, mogoče sem tudi kaj spregledala in sem se že spraševala, kje si..Zelo sem vesela te novice in se ti bom pridružila 12. ali 13., samo ne za cel krog :shock:.

Zdaj grem pa motivirana na par kilometrčkov po temi in mrazu :wink: .
mušnica napisal/-a: ... Za naslednji vikend sva z Maco razmišljali o nedelji - torej 13.3....

Meni bi bilo super :clap: ...in kot si napisala, več nas bo, bolj veselo bo... :laola
...torej 13.3. ...:juhuhu: :juhuhu: ... :D
mojculja napisal/-a:
mušnica napisal/-a: ... Za naslednji vikend sva z Maco razmišljali o nedelji - torej 13.3....

Meni bi bilo super :clap: ...in kot si napisala, več nas bo, bolj veselo bo... :laola
...torej 13.3. ...:juhuhu: :juhuhu: ... :D

Tooo - no ta druga Mojca pride tudi verjetno zraven na polovičko, pa Loni je tudi mogoče za pol :D :D :D
Počasi se nas bo nabrala že cela četica :laola
Cormi napisal/-a:Najbrž tudi jaz, več kot pol sigurno, najboljš pa kar celega, saj me že čaka nekaj časa :lol:
Če le ne zmagajo kakšni družinski projekti :roll:

Ti lepo te tvoje družinske projekte vlkjuči zraven pa bo :wink:
Dunaj se bliža.... :D
raziskovalec napisal/-a:Verjetno se vam tudi jaz pridružim na polovički v nedeljo upam, da bo štart ob 8:00 + - 1 ura.

Start ob osmih +/- ena ura tokrat ustreza tudi meni. No, tisti minus je bolj za okras, ob sedmih zjutraj mene ne bo. :twisted:
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Verjetno se vam tudi jaz pridružim na polovički v nedeljo upam, da bo štart ob 8:00 + - 1 ura.

Start ob osmih +/- ena ura tokrat ustreza tudi meni. No, tisti minus je bolj za okras, ob sedmih zjutraj mene ne bo. :twisted:

Dokler ne pritiska kaka vročina sem jaz za start ob 9.00 :oops: :oops:
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA