prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Noben izgovor, grem svoj levi krak, to je tisti, ki ne mara asfalta, pokazat, da tisti, ki se na krake bolj spoznajo od mene, popolnega laičnega hipohondra, povejo, kaj se paca, se zadeva vleče že od lanskega junija, bi bil cajt, da se neha. Čeprav na Šmarni je dala čisto mir, samo tam ni bilo asfalta.
Bomo pa na pustni torek v popolni postavi, vsi čili in zdravi :wink:
AVI napisal/-a:Loni...ti le poštimaj krake... :lol: :lol:

Krake pokazala, nič pretresljivega, malo sem potejpana in malo se moram nazaj držat, ma to samo do sobote, pol pa gasa, hecam se, v Gorico se grem vlečt.
Prejšnji teden je bilo spet prav fino...in smo sklenili, da koncem marca (29.3)...tole našo analizo malo "pojačamo" in hkrati praznujemo obletnico KRožnika....morda še kakšno izgubljeno dušo premami... :lol: :lol: :lol:

..ta torek naju ne bo...ampak to ne pomeni da je čas za "zabušavanje"...kar lepo superge na noge in AKCIJA.... :D :lol: :lol: :lol:

...uživate in se vidimo na naslednjem KRožniku....
Jutri pa pridem tudi jaz.
Se priporočam za kakšno počasno družbo pa še malo koleno čutim od včeraj, tako da bom verjetno tut malo "pohodila", če se bo tudi jutri oglašal.

Menda se nam obeta lep sončkast dan! :--
Hej hej ...

Pri meni je vmes prišla priložnost, da grem fotografirat maškare v vrtec oz. na njihovo zabavo. :laola

Tako, da bom danes naredila še en ravninski trening tlele v bližini, naslednji teden se pa vidimo.

Uživajte, vreme bo menda še kar lepo in lepo!

ba baj
Šibam na dedkov rojstni dan, ki je čist mlizu štarta kRožnika.
Tko, da če se časovno poklapa pridem. Če ne štartam kasneje.

Tko, da čakat me ni treba, bom pa nekje naokrog :--
  • 1
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA