Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

Tinac
Mislim, da bo treba popraviti na 10 ojrov, da bo enako za vse čez celo leto.

Sicer pa je res, da ultraši sofinancirajo aktivne, da se vse skupaj ujame na pohodniški, kar se mi ne zdi prav do aktivnih, ki jih ni nihče prašal, če si želijo podpore. :D Na drugi strani pa je treba upoštevati razmerje ojro/kilometer, samo potem bi lahko nekaterim orenk račune v cilju izstavljal. :D
Jest grem pa jutri mal na Pašman pogledat, kako kaj letos škrape zgledajo. Za dan žena ponavadi ženo pelem mal matrat, pa naj bo tako tudi letos. Pašman je idealen, ker turistično ni tako razvit in ima še vedno tudi čare nedotakljivosti. In škrape so sigurno del tega. Zato pa tudi grem na ultro, da bom dalj časa užival. Upam samo, da ne bo na koncu zato dobil ime Škriping.

Pošteno tole oddelamo, potem pa sledi že tudi STL. :D LP.
Nagradno vprašanje za treking Golte ima eno napako pri povezavi....pravilna končnica je .com in ne .si kot je objavljeno na strani treking lige ,vsaj jaz sem tako ugotovil.... :evil: :wink:

LP Aleksander
Navkljub prijetnemu pogledu na vse daljšo listo prijavljenih z nekaterimi markantnimi orientacisti imam neprijeten občutek, ki ga bo verjetno občutil tudi eden od omenjenih.....v cilju. V Ultra :idea:

Se vidmo tam, k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 žine
Manjše tehnične težave....zaradi katerih je domena www.treking.si začasno mrknila :( Računamo, da bo že z jutrišnjim dnem vse OK in da bodo prijave za Škofjeloški treking spet polno obremenjene.
lpŽ
Uporabniški avatar
 žine
azaleja napisal/-a:O pa res, dela, dela...Žine, a lahko objaviš zemljevid trase za pohodniško :D , lahko tudi za ultro :wink:
nice try :D
Seveda bosta trasi pravočasno objavljeni. Bo pa takoj po tekmi objavljen tudi RouteGadget, kamor boste lahko prenašali svoje gpx-e ali pa ročno vrisovali svoje sledi.
Se vidimo kmalu pri Sv.Andreju!
lpŽ
 anab
Tekma :juhuhu: se je že začela med pohodniki in ultraši, rezultat v prijavah ta trenutek je 50:50.
Žine tnx, kdor ne vpraša :ignore: kruha strada, opis tras pa vseeno ne dobi :-- :D
 klas
:) dobrodošel torej Vencelj na prvi izzivalno-raziskovalno-družabni pohodniški dogodivščini :shock: :wink:

drugače pa pri prijavah trenutno vodijo pohodniki za dva pred ultraši, tudi aktivni se krepijo...hop...hop..
Uporabniški avatar
 natasa
vencelj napisal/-a:http://vencelj-sportnik.blogspot.com/2011/03/pohodniski-profil.html

LP

Vidim, da razmišljaš tako kot jaz........tudi jaz sem naveličana "ceste", zato so se moji treningi spremenili v tekaško - pohodniške v naravi. V februarju sem se prvič udeležila 1. hrvaške treking lige in pod okriljem Inota in Sebi "odtekla" ultro. Na Škofjeloškega sva prijavljena oba z Bogdanom, ampak za začetek pohodniška, da bova videla, kako nama gre orientacija....na Golteh pa že pade ultra 8) .......

Se vidimo :D !
Uporabniški avatar
 žine
Lepo :D
hmmm, Vencelj...ne vem če boš po Škofji Loki kar tako z lahkoto izpustil kakšno od preostalih 7 :D - ker bodo vsi res imenitni! Poleg res lepe trase - uh še danes sem navdušen :D - bo za našpičene dirkače tudi zelo močna konkurenca. Se vidmo,
lpŽ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA